Sestre ubijene zbog novca od prodaje kuće? Ubica neko ko im je bio blizak i skovao jeziv plan!

22.01.2023

15:56

1

Sumnja se da je reč o osobi koja je Jelisaveti i Gordani bila bliska, jer se one nisu hvalile da su prodale kuću

Sestre ubijene zbog novca od prodaje kuće? Ubica neko ko im je bio blizak i skovao jeziv plan!
Zgrada na Bežanijskoj kosi u kojoj se dogodio zločin - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Rođene sestre Jelisaveta Đ. (76) i Gordana (78), čija su beživotna tela pronađena juče u stanu zgrade u ulici Marka Pola na Bežanijskoj kosi, po svemu sudeći su ubijene, a jedan od mogućih motiva navodno je i koristoljublje. Prema prvim nezvaničnim rezultatima istrage, sumnja se da su ubijene zbog novca.

Jelisaveta Đ., koja je bila vlasnik stana na Bežanijskoj kosi u kome je u poslednjih pet godina živela sa sestrom Gordanom, nedavno je navodno prodala kuću i imala je novac od prodate nekretnine. Istražitelji veruju da je neko znao da sestre poseduju novac, pa je skovao plan da ga se dočepa.

O kome je tačno reč za sada može samo da se nagađa, ali se sumnja da je reč o osobi koja je sestrama bila bliska, jer se one nisu hvalile time da su prodale kuću.

Sestre se, da podsetimo, nisu pojavljivale niti javljale njihovoj prvoj komšinici sa kojom je Jelisaveta bila najbolja prijateljica. Komšinica se uplašila i urgirala kod komšija da pozovu policiju, jer joj je to sumnjivo. Poslednji put, kako je rekla, Jeslisavetu je videla 7. januara kada joj je donela bundevaru koju je napravila. Od tada je nije ni čula ni videla, što joj je bilo sumnjivo.

Stanari zgrade pozvali su policiju, ali im je rečeno da sami razvale vrata stana uz prisustvo dva svedoka. Kad su to uradili zatekli su jeziv prizor i pozvana je policija. Jedna je zatečena sa jastukom preko glave, dok je druga bila u lokvi krvi.

Policajci su i danas, dan posle najverovatnije dvostrukog ubistva, dežurali ispred vrata stana u kome su nađena tela. Uprkos uviđaju koji su obavili policijski inspektori, ukoliko se potvrde sumnje da je reč o dvostrukom ubistvu, morraće da se urade i dodatne analize i ponovo sve istraži.

Video-nadzor na zgradi u kojoj se dogodio zločin, prema rečima stanara, ne radi, ali su istražitelji uzeli snimke sa kamera iz susednog ulaza, pa se pretpostavlja da se to pomoći u otkrivanju počinioca zločina.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike