Užas kod Bjelovara! "Braco moj, zašto te nema više?", meštani u šoku: "Ko je detetu dao automobil?!" (FOTO)

23.01.2023

17:33

0

Autor: M. Vu.

Prema očevicima iz mesta, maloletni vozač je posle udarca u betonski most doslovno izleteo kroz prednje staklo

Užas kod Bjelovara! "Braco moj, zašto te nema više?", meštani u šoku: "Ko je detetu dao automobil?!" (FOTO)
Stravičan udes kod Bjelovara - Copyright Foto: Bjelovarlive/ Ivan Karačony

"Moj braco, zašto te nema više? Kako bez tebe dalje uopše živeti? Falićeš svaki minut, svaki sat.... U srcu mom živećeš zauvek, da sam znala, ne bih te puštala..." - napisala je vrlo emotivno na društvenim mrežama sestra 16-godišnjaka koji je u nedelju uveče poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći nesreći u Velikom Korenovu.

Policijski uviđaj na mestu tragedije trajao je gotovo do ponoći te je utvrđeno da je 16-godišnjak bez položenog vozačkog ispita oko 19 sati upravljao VW Golfom zagrebačkih oznaka, koji nije u porodičnom vlasništvu.

- Izlaskom iz blage krivine ulevo izgubio je kontrolu nad vozilom tako da je u nastavku vožnje udario vozilom u betonski most. Nakon nekontroliranog kretanja, automobil se zaustavio na metalnoj dvorišnoj ogradi, a 16-godišnjak je na mestu smrtno stradao - kažu iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Foto: Bjelovarlive/ Ivan Karačony
 

Prema očevicima iz mesta, maloletni vozač je posle udarca u betonski most doslovno izleteo kroz prednje staklo do krošnje drveta ispred kuće gde se dogodio užas. Je li bio vezan ili ne, utvrdiće se veštačenjima koja će uslediti.

- Prvo se čulo kao da je bomba pala, pa smo istrčali na ulice. Jedan komšija je povikao da zovemo Hitnu i policiju jer je vani strahota, tj. da je neko slupao auto. Tužno je kako mladi ginu danas. Pa ko je tom detetu dao da vozi? Osećam ljutnju iako tog dečka ne poznajem niti sam ga ikad video - kaže za Jutarnji jedan meštanin.

Bivši poslodavac tragično preminulog mladića Stjepan V. iz Bjelovara još uvek ne može da veruje što se dogodilo.

Foto: Bjelovarlive/ Ivan Karačony
 

 

- Javili su mi da je preminuo. Sad, šta se dogodilo, stvarno ne znam. Jako mi je teško. Tako mlad dečko je otišao. On je radio nekad kod mene, razišli smo se poslovno, ali smo i dalje ostali dobri. Šta da vam kažem? Baš mi je žao -  rekao je za Mojportal bivši poslodavac preminulog mladića.

Iz PU bjelovarsko-bilogorske kažu da su bjelovarskom Županijskom državnom tužilaštvu poslali izveštaj o saobraćajnoj nesreći, a otkrivaju i da je nesrećni 16-godišnjak prva poginula osoba ove godine na putevima Bjelovarsko-bilogorske županije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike