"Lidije nema par meseci, pa se vrati sa stomakom": Komšije iz Zemuna u šoku nakon pronalaska tela bebe u zamrzivaču

22.01.2023

10:12

0

Autor: M. B.

Sumnja i da su sva deca Zoranova

"Lidije nema par meseci, pa se vrati sa stomakom": Komšije iz Zemuna u šoku nakon pronalaska tela bebe u zamrzivaču
Copyright Prinstcreen/Facebook/Lidija M

Komšije Zorana M. u Zemunu, koji je u zamrzivaču pronašao telo bebe u šoku su nakon jezivog otkrića, a navode da sumnjaju u njegovu bivšu ženu Lidiju, s kojom ima četvoro dece, a koja ne živi sa njima od maja prošle godine.

- Tresla sam se kada sam čula, to je sigurno ta njegova bivša žena uradila. Išla je s kim je stigla, krila se ovde po ulici da priča sa nekim telefonom. Bude ovde par meseci, pa nestane.. A on je dobar čovek, nije mu ona trebala - rekla je za "Blic" šokirana komšinica.

Prinstcreen/Facebook/Lidija M
Lidija M.

Navela je da su Zoran i njegova bivša žena bili zajedno od srednje škole, a da je ona dosta mlađa od njega.

- Ali opet nema to veze, vidite kakav je čovek. Imali su sve, išli su i na more sa decom svako leto. On radi od jutra do mraka i izdržava decu - dodala je komšinica. i navela da "ništa drugo od takve žene nije ni očekivala".

Sumnja i da su sva deca Zoranova.

- Ko zna i da li je ovo četvoro njegovo. Glupo je što sad tako kažem, ali tako je. On ih je prihvatio i gleda ih kao svoje ali kažem vam ona dođe, pa je par meseci nema i vrati se sa stomakom - tvrdi komšinica.

Komšije ističu i da sa četvrtim detetom nije znala da je trudna do poslednjeg trenutka.

- Pa zamislite kakva je to žena, kao nije znala da je trudna, a stomak do zuba… Ko zna čije je to dete u zamrzivaču, ali greh je. Kako jednoj majci tako nešto može da padne na pamet - pričaju šokirane komšije.

Prinstcreen/Facebook/Lidija M
Lidija M.

Oni takođe sumnjaju na nju tvrdeći "da nema ko drugi to da uradi osim nje". Navode da niko nije mogao da uđe u kuću sa ulice i tako zavije u kese, pa u peškir dete.

- Skoro smo sigurni da je ona to uradila. Nemamo reči, ovako nešto ni u filmovima nismo videli - dodaju.

Istakli su i da je Zoran doživeo tešku tragediju kada mu se majka obesila, ali da je uspeo da nastavi dalje posle toga.

Telo bebe u zamrzivaču, podsetimo, Zoran M. je pronašao u svojoj kući dok ga je čistio. Naveo je da je ugledao nešto obavijeno sa šest kesa i da je mislio da je u pitanju vekna hleba ili pogača. Kako je dodao, to je njegova bivša žena Lidija umela da stavi u zamrzivač kako se ne bi ubuđalo.

- Međutim, kada sam krenuo da otvaram kese, video sam zaleđenu bebu umotanu u peškir - objasnio je Zoran.

On je ispričao da je sačekao je najstarijeg sina da dođe kući, kada mu je rekao šta je našao, nakon čega su pozvali policiju. Zoran je naveo da mu je policija uzela DNK, kako je rekao, verovatno da bi videli da li se podudara sa bebinim i koliko je stara beba koja je tu ostavljena.

Obavljen je uviđaj, sa lica mesta su uzeti dokazi, a prema nezvaničnim informacijama, proverava se i mogućnost da telo bebe već godinama stoji u frižideru. 

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju pronađenog tela da bi se utvrdio pol, uzrok i način nastupanja smrti, nakon čega bi misterija mogla biti rešena.

(Blic)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike