Lidija bacila tuđu bebu u zamrzivač i pobegla? Njen bivši muž Zoran sumnja da je imala saučesnika!

22.01.2023

06:23

0

Autor: J. J.

Telo bebe u zamrzivaču, podsetimo, Zoran M. je pronašao u svojoj kući dok ga je čistio

Lidija bacila tuđu bebu u zamrzivač i pobegla? Njen bivši muž Zoran sumnja da je imala saučesnika!
Za Lidijom M. i dalje se traga - Copyright Prinstcreen/Facebook/Lidija M

Postoji mogućnost da je moja bivša žena Lidija (47) imala saučesnika u ovom monstruoznom činu. Ovako govori Zoran M. (62) iz Zemuna koji je u četvrtak popodne u svom zamrzivaču u Šturmovoj ulici pronašao telo bebe umotano u peškir. Dok policija intenzivno traga za Lidijom M, za koju se sumnja da je odgovorna za stravičan zločin, njen bivši muž danima pokušava da nađe odgovore na brojna pitanja.

Želeo bi, kako kaže, da se cela agonija što pre završi.

- Bili smo 27 godina zajedno, imamo četvoro dece, ne mogu da poverujem da je tako nešto mogla da uradi, iako sve vodi ka tome. Danima se pitam da li je ona bila spremna da novorođenče stavi u zamrzivač. Voleo bih da je pronađu što pre da bi, ukoliko je ona to uradila, otkrila da li je imala nekog saučesnika ili da kaže da joj je neko to naredio da uradi. Ukoliko to nije njeno dete, takođe bih voleo da se utvrdi da li je pomagala nekom drugom, izašla u susret... šta god da je, voleo bih samo da saznam istinu - rekao je utučeni Zoran, prenose mediji.

Prinstcreen/Facebook/Lidija M
Za Lidijom policija intenzivno traga

Tvrdi da ne zna gde se Lidija nalazi

Napominje da, ne može ni da pretpostavi, gde bi Lidija mogla da se nalazi.

- Ona je generalno tiha i povučena žena, ali je imala psihičkih problema. Govorio sam joj stalno da ću pomoći, ako joj je to potrebno, ali ona nije želela. Odlazila je više puta od mene, otprilike sam uvek znao gde je, ali ovaj put ne. Svakako sam siguran da kod svoje porodice sigurno nije jer su joj otac i majka umrli, a s rođenim bratom i sestrom, koji žive u Mladenovcu, ne razgovara. Čak me je u petak zvao njen brat od strica, koji živi u Aranđelovcu, da pita šta se to dogodilo. Rođak je šokiran. Kaže da mu ništa nije jasno - objašnjava Zoran.

Čistio zamrzivač pa pronašao telo

Podsetimo,  telo bebe u zamrzivaču, Zoran M. je pronašao u svojoj kući kada je čistio.

- Vadio sam jednu po jednu kesu i gledao šta se u njima nalazi, a potom ugledao nešto obavijeno sa šest kesa. Mislio sam da je vekna hleba ili pogača, to je Lidija umela da stavi u zamrzivač da se ne bi ubudalo, međutim, kada sam krenuo da otvaram kese, video sam zaleđenu bebu umotanu u peškir - dodao je on.

Nakon jezivog prizora koji je zatekao, obavestio je policiju, koja mu je uzela DNK da bi se utvrdilo da li je otac bebe. Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju pronađenog tela da bi se utvrdio pol, uzrok i način nastupanja smrti, nakon čega bi misterija mogla biti rešena. Moguće je da je beba bačena u zamrzivač i pre nekoliko godina.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike