Ovo je Lidija koju policija traži zbog mrtve bebe: Rastala se od muža u maju, on sumnja da je novorođenče ostavila u zamrzivaču!

20.01.2023

13:58

0

Autor: J. J.

Zoran je izjavio kako navodno ne zna gde je ona sada i sa kim živi

Ovo je Lidija koju policija traži zbog mrtve bebe: Rastala se od muža u maju, on sumnja da je novorođenče ostavila u zamrzivaču!
Za Lidijom M. i dalje se traga - Copyright Prinstcreen/Facebook/Lidija M

Za Lidijom M. policija intenzivno traga, nakon što je njen bivši suprug Zoran u zamrzivaču u kući u Zemunu pronašao telo bebe zamotano u peškire i kese.

Prema pisanju medija, Zoran je izjavio, kako navodno ne zna, gde je ona sada i sa kim živi.

On je napre kazao, kako je navodno najpre misliio da je u pitanju hleb ili nešto drugo od hrane, što je njegova supruga ostavljala u zamrzivaču.

- Ni slutio nisam da je u pitanju dete, a kad sam video prvo sam se šokirao, a onda uplašio i pozvao hitnu pomoć i policiju. Ne znam da li je beba moja, ili tuđa, ali to nije ni važno, jer u pitanju je dete. Ovako nešto ne može da uradi normalna i odgovorna osoba - kaže Zoran, prenose mediji.

Prinstcreen/Facebook/Lidija M
 

Naveo je da sa suprugom Lidijom, sa kojom ima već četvoro dece, najmlađe 5 i najstarije 23 godine, ne živi zajedno od maja prošle godine. Nisu se zvanično razveli, a ona je povremeno umela da dođe, vidi decu, donese i ostavi nešto od hrane.

On kaže da ne zna da mu je supruga posle poslednjeg porađaja od pre pet godina bila trudna, niti želi da upire prstom u nju, ali jedini koji su imali pristup zamrzivaču u kući bili su ona i on.

Takođe,  Zoran radi kao limar, i još neke dodatne poslove, i sam izdržava i prehranjuje svoje četvoro dece.

Čistio frižider pa pronašao telo

Podsetimo, Zoran koji je prijavio policiji da je u Zemunu u kući, dok je čistio stari frižider u kesi pronašao zamrznuto telo bebe opisao je jezivu scenu.

- Vadio sam stvari iz zamrzivača i ugledao nešto obavijeno sa šest kesa. Mislio sam da je vekna hleba, izgledalo je kao pogača. Kada sam krenuo da otvaram kese, u peškiru zamotanu video sam zaleđenu bebu -  kazao je Zoran za medije.

Kako kaže, zamrzivač mu nije radio danima pa je pozvao majstora da ga popravi.

- Kada je majstor došao, rekao mi je da izvadim sve iz zamrzivača kako bi mogao da ga popravi. Tada sam video taj prizor i skamenio sam se. Nisam mogao da dođem sebi - napominje on.

Prinstcreen/Facebook/Lidija M
 

Istakao je i da ženu poštuje kao majku njegove dece, ali i da sumnja na nju.

- Nema ko drugi, niko nije mogao da priđe sa ulice i ostavi dete tu. Ko bi uopšte znao gde nam se nalazi zamrzivač? - kaže sagovornik i dodaje:

- Ja sam pozvao policiju, uzeli su moj DNK. Verovatno da vide da li se podudara sa bebinim i koliko je stara beba koja je ovde ostavljena - rekao je on i napomenuo da u toj kući živi ceo svoj život, te da mu je kuća ostala još od oca.

Policija je  obavila uviđaj, sa lica mesta su uzeti dokazi, a prema nezvaničnim informacijama, proverava se i mogućnost da telo bebe već godinama stoji u frižideru.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike