DNK analiza rešiće misteriju bebe iz zamrzivača: Policija još traga za Lidijom koja je napustila supruga i četvoro dece!

21.01.2023

21:28

0

Zoran M. tvrdi da njegova bivša žena nije bila trudna i da njihovo najmlađe dete ima pet godina

DNK analiza rešiće misteriju bebe iz zamrzivača: Policija još traga za Lidijom koja je napustila supruga i četvoro dece!
Za Lidijom M. i dalje se traga - Copyright Prinstcreen/Facebook/Lidija M

Dok je čistio stari zamrzivač u svojoj kući u Zemunu, Zoran M. (62), kako je prijavio policiji, pronašao je u četvrtak zamrznuto telo novorođenčeta. Kako bi razrešili misteriju, policajci tragaju za njegovom bivšom suprugom Lidijom M. Ona je Zorana i njihovo četvoro dece napustila prošle godine, a on tvrdi da je od tada nije video.

U prvom momentu, kako je ispričao novinarima, pomislio je da je u pitanju vekna hleba, jer je bivša žena imala običaj da zamrzava hranu. Kad je odmotao peškir, šokirao se videći mrtvu bebu.

Prinstcreen/Facebook/Lidija M
Lidija M.

- Prvo sam video glavu, a onda ručice i samo sam sve zamotao ponovo. Otišao sam u kuću kod dece. Jedva sam došao sebi da ništa ne primete. Stariji sin je ubrzo došao kući, a njega sam čekao. Rekao sam mu šta sam video i zajedno smo pozvali policiju - ispričao je za medije Zoran.

Rešenje misterije trebalo bi da otkrije DNK analiza, kao i rezultati obdukcije. Zoran tvrdi da Lidija M. nije bila trudna i da njihovo najmlađe dete ima pet godina. Nije mu, kako kaže, jasno kako se sve ovo dogodilo. Sa bivšom ženom se rastavljao više puta i na svašta je tvrdi navikao, ali ovako nešto nije mogao nikad ni da pretpostavi.

Komšije iz Zemuna o Zoranu govore sve najlepše, dok njegovu bivšu ženu ne žele da komentarišu i jasno je da o njoj nemaju lepo mišljenje. Pričaju da je on ranije doživeo tragediju, jer je njegova majka presudila sebi vešanjem.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike