"Skamenio sam se, prvo sam mislio da je vekna hleba": Jeziva ispovest čoveka koji je pronašao bebu u zamrzivaču

20.01.2023

11:14

0

Autor: 24sedam

Istakao je da sumnja na svoju bivšu ženu

"Skamenio sam se, prvo sam mislio da je vekna hleba": Jeziva ispovest čoveka koji je pronašao bebu u zamrzivaču
Ilustracija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Zoran M. (62) koji je danas prijavio policiji da je u Zemunu u kući, dok je čistio stari frižider u kesi pronašao zamrznuto telo bebe opisao je za Blic jezivu scenu.

- Vadio sam stvari iz zamrzivača i ugledao nešto obavijeno sa šest kesa. Mislio sam da je vekna hleba, izgledalo je kao pogača. Kada sam krenuo da otvaram kese, u peškiru zamotanu video sam zaleđenu bebu -  opisuje za "Blic" jezivu scenu koju je doživeo vidno potreseni Zoran M.

Kako kaže, zamrzivač mu nije radio danima pa je pozvao majstora da ga popravi.

- Kada je majstor došao, rekao mi je da izvadim sve iz zamrzivača kako bi mogao da ga popravi. Tada sam video taj prizor i skamenio sam se. Nisam mogao da dođem sebi - dodaje i objašnjava da je njegova bivša žena imala običaj da ostavlja hleb u zamrzivaču i da je zato pomislio da je u pitanju vekna hleba kada je video kesu.

24sedam/Goran Sivački
 

Istakao je i da ženu poštuje kao majku njegove dece, ali i da sumnja na nju.

- Nema ko drugi, niko nije mogao da priđe sa ulice i ostavi dete tu. Ko bi uopšte znao gde nam se nalazi zamrzivač? - kaže naš sagovornik.

Istakao je da se sa bivšom suprugom razišao u maju, i da je ona i kasnije dolazila, ali da dugo nisu u kontaktu. 

- Ja sam pozvao policiju juce, uzeli su moj DNK. Verovatno da vide da li se podudara sa bebinim i koliko je stara beba koja je ovde ostavljena - rekao je on i napomenuo da u toj kući živi ceo svoj život, te da mu je kuća ostala još od oca.

Policija je  obavila uviđaj, sa lica mesta su uzeti dokazi, a prema nezvaničnim informacijama, proverava se i mogućnost da telo bebe već godinama stoji u frižideru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike