O porodici Jetmira koji je na poternici nakon ubistva Ivane Krivokapić pisane reportaže: Bave se stočarstvom

13.01.2023

08:33

0

Autor: M. B.

O porodici Jetmira G. napravljena reportaža pre četiri godine u Crnoj Gori

O porodici Jetmira koji je na poternici nakon ubistva Ivane Krivokapić pisane reportaže: Bave se stočarstvom
Copyright Printscreen/Instagram

Državljanin Crne Gore, Albanac Jetmir G., za kog se sumnja da je poslednji video živu Ivanu Krivokapić (26), koja je ubijena u stanu koji je ona iznajmljivala na Zvezdari, potiče iz poznate stočarske porodice sa Prokletija, o kojoj su pisali crnogorski mediji.

Jetmir je dan pre ubistva sačekao Ivanu u kafiću u kojem je radila, odakle su otišli zajedno, a kobnog dana je navodno dopratio do kuće, pisali su mediji. Takođe njegova DNK pronađena je u njenom stanu, a za njim je raspisana poternica kako bi se razjasnile sve okolnosti Ivaninog ubistva.

Printscreen/Instagram
Jetmirova objava nakon Ivanine smrti

- (...) Po gostoprimstvu nadaleko čuvenu porodicu G., koja se bavi stočarstvom u samom podnožju Prokletija - počinje članak iz 2019. godine u jednom crnogorskom listu.

Jetmirov otac, tom prilikom je ispričao da se njegova porodica tradicionalno bavi stočarstvom, a ugošćavali su i turiste.

Jetmir G. je u toj reportaži opisan kao najmlađi od trojice sinova i najmlađi vodič u Nacionalnom parku Prokletije, ali i šire.

- Imam i svoju fb stranicu gde se javljaju turisti za obilazak mnogih poznatih i velikih vrhova Prokletija. Govorim engleski jezik i kad sam počeo da najviše sam radio sa turistima iz Beograda, odnosno iz cele Srbije, oni su inače najzahvalniji gosti - naveo je tada, između ostalog, Jetmir.

Printscreen/Facebook
Jetmirova objava nakon Ivanine smrti

On je, podsetimo, za medije naveo da je Ivanu upoznao na Prokletijama i da su oboje voleli zimu.

Pažnju na sebe medijima je skrenuo zajedničkim fotografijama koje je objavljivao na društvenim mrežama, a na kojima se opraštao od nje, a potom je i davao izjave za medije u kojima je, između ostalog, naveo da su Ivana i on bili kao brat i sestra i da "nema snage da živi".

Jedna od fotografija koju je objavio je sa planinarenja, u snegu, na kojoj je pisao kako su se upoznali.

Facebook
Ivana K.

- Pre 11 meseci smo se upoznali. Tog dana je bilo ludo i nezaboravno kao što ćeš i ti biti u mom srcu zauvek. Nikada zaboravljena. Danas je treći dan da gledam u telefon, čekam da me pozoveš, čekam tvoje poruke, ali i dalje nema ništa. Toliko mi nedostaješ! Zauvek ćeš ostati u mom srcu, zbogom, Miko - napisao je on.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike