Isplivala i zlokobna Anina poruka iz noći nestanka! Crvenom bojom napisala - Pa ipak, mi smo i dalje ovde i zajedno! (FOTO)

12.01.2023

06:41 >> 08:28

0

Vau! 2022…Kakva godina! Pa ipak, mi smo i dalje ovde i zajedno! Učinimo 2023. najbolju do sada, pisalo je na kutiji šampanjca

Isplivala i zlokobna Anina poruka iz noći nestanka! Crvenom bojom napisala - Pa ipak, mi smo i dalje ovde i zajedno! (FOTO)
Ana Volš - Copyright Printskrin/Fejsbuk/Ana Ljubicic

Jezivu belešku koju je napisala jarkocrvenim slovima Ana Volš koja se raduje predstojećoj godini sa novogodišnje zabave samo nekoliko sati pre nego što je nestala, ekskluzivno je otkrio The Post.

-Vau! 2022…Kakva godina! Pa ipak, mi smo i dalje ovde i zajedno! Učinimo 2023. najbolju do sada! Mi smo autori naših života...hrabrost, ljubav, istrajnost, saosećanje i radost. Ljubav, Ana“, glasi zlokobna poruka, ispisana na jednoj strani kutije šampanjca.

Na drugoj strani kutije piše: „Džem, Ana, Brajan 2023!, navodi New York post u članku gde su objavljene fotografije Anine poruke

Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ana Ljubicic
 

 

Šampanjac se nalazi u trpezariji kuće u Kohasetu u kojoj su živeli  Ane i njen suprug Brajan Volš, a koja je netaknuta od zabave, kojoj je takođe prisustvovao porodični prijatelj Džem Mutlu.

Njihov prijatelj, inače i Anin nadređeni, je izjavio ranije da te noći ništa nije ukazivalo da će se nešto loše desiti.

- Grlili smo se, slavili i nazdravljali, zaista nije izgledalo da imaju nekih problema... - rekao je Mutlu za CBS.

Mutlu, a i Brajan su izjavili da je Mutlu otišao iz njihove kuće oko 1.30 posle ponoći. Takođe,  Brajan tvrdi da ga je supruga probudila nešto posle 6 ujutru rekavši da mora hitno da ide u Vašington zbog posla i da je potom otišala na aerodrom. Tada ju je navodno i video poslednji put. 

Međutim, ekskluzivne fotografije New York Post-a takođe pokazuju dva pasoša koja leže na radnoj površini kuće para.

 

 

Policija je prethodno saopštila da nema evidenciju da je Ana tog jutra zvala Uber, a zanimljivo je i da je njen telefon lociran 2. januara u njihovoj kući.

Brajan je od tada uhapšen i u zatvoru je zbog obmanjivanja istražitelja o tome gde se kretao ta dva dana, a čudno je i to što je Anin nestanak prijavio tek 4. januara.

Policijska pretraga imanja takođe je pronašla krv u podrumu kuće i slomljen nož, navodi se u izjavi o Brajanovom hapšenju. 

Da nešto nije štimalo te novogodišnje noći govori i činjenica da je Ana dva puta zvala svoju majku koja živi u Beogradu, ali joj se ona nije javljala jer nije čula telefon. Takođe, zvala je i svoju sestru i drugaricu. 

Ana i Brajan imaju troje male dece i oni su trenutno pod nadzorom socijalne službe. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike