Belivukovog golog vojnika nadrogirala devojka, a on je potom napao: Policija rasvetlila slučaj pre nego što je Karapandžić došao sebi

03.01.2023

13:03

0

Autor: 24sedam

On je posle obračuna na vanbračnom suprugom go i bos istrčao na ulicu, a našao ga je prolaznik

Belivukovog golog vojnika nadrogirala devojka, a on je potom napao: Policija rasvetlila slučaj pre nego što je Karapandžić došao sebi
Boris Karapandžić pod istragom za ugrožavanje sigurnosti - Copyright Prinstcreen/Facebook

Boris Karapandžić, pripadnik grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića juče ujutru primljen je u Urgentni centar s brojnim povredama, go i bos, a policija je brzo rasvetlila ovaj slučaj i utvrđeno je da je Karapandžić bio pod jakim uticajem narkotika i obračunavao se sa ženom!

Karapandžić se tereti da je uzgrozio bezbednost devojke R.S, dok se ona tereti za neovlašćeno držanje narkotika.

Dežurni zamenik javnog tužioca Drugog OJT u Beogradu naložila je da se protiv Karapandžića podnese krivična prijava za krivično delo Ugrožavanje sigurnosti izvršenog na štetu R. S, a protiv R. S. krivična prijava za neovlašćeno držanje droge.

Podsetimo, Karapandžić je posle obračuna na vanbračnom suprugom go i bos istrčao na ulicu, a našao ga je prolaznik. On je bio potpuno izgubljenn i nije znao gde je, a policiji je prvo tvrdio da ga je neko napao.

Karapandžić je imao više posekotina i ozbiljnih povreda koje su najverovatnije nastale kad je već istrčao iz stana.

Karapandžić je jedan od optuženih pripadnika zloglasnog klana Veljka Balivuka i Marka Miljkovića, a pre nekoliko meseci ukinut mu je pritvor. Do sada je odgovarao za trgovinu drogom, a tereti se da je 2018. godine učestvovao u demoliranju beogradskog kluba "Komitet".

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike