Belivukov vojnik nije umeo da kaže kako je go i bos jutros dospeo na ulicu: Karapandžić potpuno dezorjentisan primljen u Urgentni

02.01.2023

12:19

0

Autor: 24sedam

Slučajni prolaznik jutros u Jaseničkoj ulici zatekao Karapandžića bez odeće i cipela

Belivukov vojnik nije umeo da kaže kako je go i bos jutros dospeo na ulicu: Karapandžić potpuno dezorjentisan primljen u Urgentni
Boris Karapandžić pod istragom za ugrožavanje sigurnosti - Copyright Prinstcreen/Facebook

Boris Karapandžić (35), pripadnik kriminalne grupe Veljka Belivuka, kome je nedavno ukinut pritvor, primljen je jutros u Urgentni centar u stanju potpune dezorijentisanosti, nag i bos, a prema saznanjima medija, bio je  pod dejstvom droge.

Karapandžić se našao u Urgentnom centru nakon što ga je jutros oko 5:30 časova slučajni prolaznik u takvom stanju zatekao u Jaseničkoj ulici, pa je odmah alarmirao Hitnu pomoć, rekavši lekarima da je na ulici potpuno go čovek, sa kojim ne može da se komunicira.

Odmah je obaveštena policija koja je u Urgentnom centru posetila muškarca koji je rekao da se zove Boris Karapandžić (35) i da je među optuženima u klanu Veljka Belivuka. Lekari su konstatovali da je bio pod dejstvom narkotika i da ima veliku posekotinu na desnoj ruci. Karapandžić nije mogao da kaže gde je povređen niti kako se našao na ulici bez odeće.

On je inače, pušten iz pritvora prošle godine u oktobru u postupku koji se vodi protiv njega i klana Veljka Belivuka, a ovo nije prvi put da je povređen otkad je na slobodi. Naime, on je krajem novembra pretučen zbog navodnog sukoba oko jednog butika koji se bavi prodajom navijačkih stvari. Kada se kasnije pojavio na suđenju, bile su vidljive modrice na glavi, ali prijavu nije podneo policiji.

Karapandžić je osuđivan zbog demoliranja kafića nekadašnjeg vođe Alkatraza Aleksandra Vavića na Karaburmi 2013. Sudi mu se i za demoliranje kluba "Komitet" 2018, a tokom boravka u kućnom pritvoru sa nanogicom, on je u saobraćajnoj nesreći usmrtio pešaka, deku koji je pretrčavao auto-put u Beogradu. Za to nije gonjen, jer je utvrđeno da je pešak izazvao udes. Osuđivan je i zbog droge i oružja.

Antonio Ahel/ATAImages
Ivana Buham bivša Čumetova supruga, snimljena u provodu sa Karapandžićem

Nakon što je u velikoj akciji policije i BIA uhapšen, otkriveni su zanimljivi detalji iz njegovog ljubavnog života, a to je da je u vezi sa Ivanom Buhom, nekadašnjom suprugom bivšeg lidera Surčinskog klana i svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike