Poznat po slučaju “Komitet”: Sa Veljom Nevoljom uhapšen i Boris Karapandžić!

04.02.2021

13:05 >> 13:31

0

Karapandžić je osoba koja je od ranije poznata policiji, a široj javnosti je poznat kada je sa Veljinom ekipom, pre dve godine, uleteo u klub Komitet” u Be

Poznat po slučaju “Komitet”: Sa Veljom Nevoljom uhapšen i Boris Karapandžić!
Copyright Facebook

Boris Karapandžić (34), jedan od pripadnika navijačke grupe “Principi” na čijem čelu je Veljko Belivuk, i koji je od ranije poznat po upadu u beogradski klub “Komitet”, uhapšen je u jutrašnjoj spekltakularnoj policijskoj akciji u kojoj je uhapšeno 17 osoba.

ATA Images

Karapandžić je osoba koja je od ranije poznata policiji, a široj javnosti je poznat kada je sa Veljinom ekipom, pre dve godine, uleteo u klub “Komitet” u Beton Hali, kada su razlupali ceo klub, pretukli goste i obezbeđenje.

Zbog tog krivičnog dela je bio u kućnom pritvoru, a protiv njega se vodi proces zbog saobraćajne nesreće od pre dve godine . Tada je automobilom “ševrolet” pregazio pešaka u trenutku kada je pokušao da pretrči auto-put.

24sedam

Podsetimo, Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja i navodni vođa grupe “Principi” uhapšen je jutros sa još 17 muškaraca koji su povezani sa različitim krivičnim delima. Belivuk je priveden na Rudniku, dok je njegova “desna ruka” Marko Miljković dolijao u Beogradu.

Istraga je u toku.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike