Sahranjena Ivana koja je misteriozno preminula: Majka jeca nad svojim čedom, otac i mlađi brat jedva stoje uz njen odar

27.12.2022

17:21

0

Autor: 24sedam

Oko kapele na groblju u Lovćencu okupilo se skoro čitavo selo. Teški jauci za jedinom kćerkom, raširili su se nad čitavim grobljem

Sahranjena Ivana koja je misteriozno preminula: Majka jeca nad svojim čedom, otac i mlađi brat jedva stoje uz njen odar
Copyright Facebook

- Neprebol u porodici Ivana K. (26) preminule devojke na Zvezdari, iz sela Lovćenac, ostaje večan. Ona je danas u 15 sati sahranjena, ali njena smrt je još uvek obavijena velom tajne, što ostavlja još dublju ranu u srcima prijatelja i porodice.

Oko kapele na groblju u Lovćencu okupilo se skoro čitavo selo. Teški jauci za jedinom kćerkom, raširili su se nad čitavim grobljem i kapelom u selu Lovćenac. Preko dve hiljade ljudi, prijatelja i porodica ispratili su je na večni počinak, a tuga majčina slomila je srce porodice i svih meštana!

Iako je obdukcija potvrdila da devojka nije preminula davljenjem, što je bila jedna od pretpostavki, zbog podliva na njenom vratu, kako je nezvanično saopšteno do sada, ostali su mnogi nerazjašnjeni detalji oko smrti devojke, za koju svi imaju samo lepe reči.

- Nema kuće u selu koja nije volela tu čestitu devojku i nema familije koja nije došla na njen poslednji ispraćaj. Muška čeljad pomažu da porodica nekako na nogama preživi ovaj bol, a svi se nadamo da će što pre da se sazna istina i zašto te zlatne devojke nema više među nama, kaže jedna komšinica, piše "Kurir".

- Plače i staro i mlado, svi se znamo u selu. A ona je bila kao da je naša, ponosni smo bili na nju. Vredna, ljubazna i čestita, ni mrava nije zgazila, a svima je želela samo dobro. Toliko je ovo velika tragedija, da nismo u stanju ni da zamislimo šta je moglo da joj se desi. Gledamo u ovaj njen kovčeg, pratimo je i niko ne veruje da je tako dobra osoba mogla da ima bilo kakvog dušmanina. Molimo se za njenu dušu, celo selo i nadamo se istini, kad-tad, kaže rođak porodice.

Printscreen/Facebook
 

Sve kuće su prazne danas u Lovćencu. Pretužni skup oko kapele, po tmurnom decembarskom danu pokrila je teška tišina, u kojoj se samo čuje oproštajno slovo sveštenika. Majka jeca nad svojim čedom, otac i mlađi brat jedva stoje uz njen odar, a jecaji se šire grobljem. Ovo je prvi put da neće dočekati praznike sa svojom jedinom kćeri, koja je dolazila i vikendom da pomogne majci, da joj spremi kolače i pomogne u kući. Tako govore i meštani, nemi da daju bilo kakav odgovor oko uzroka tako iznenadne tragedije za porodicu i čitavo selo.

- Dok ljudi spremaju novogodišnja veselja, mi eto tugujemo, i ne verujemo da će ikome biti do čestitanja. Molićemo se i za Božić za to mlađano čeljade pred kojim je tek bio život, kaže jedna uplakana žena kod kapele, skoro uz sam devojčin odar.

Sada se mnogo očekuje od rezultata toksikologije, da se olakša bol porodici, ako je to moguće. Ivanin sanduk prekriven cvećem i vencima kao da obećava da njena smrt neće ostati nerasvetljena.

Da podsetimo, kada je u subotu roditeljima I.K. javljeno da im je ćerka preminula da dođu u Beograd, najviše je sumnji bilo da je devojka možda ubijena, jer se pretpostavljalo da je pružala otpor možda, zbog povreda na šaci, prstima i podlaktici, kako se nezvanično tvrdilo.

Pretpostavilo se i da se ne radi o pljački, jer su na komodi pored kreveta na kojem je ležalo njeno nepomično telo, bila dva pokidana lančića. Međutim, obdukcijom su otklonjene sumnje da je devojka udavljena, sada je ostalo da se sprovede nalog Višeg tužilaštva u Beogradu da se izvrši toksikološka analiza devojčinog tela.

Misteriju oko njene smrti produbljuje i nestali ključ od njenog stana, koji pretragom nije nađen, a devojka je kako izgleda zaključana sa spoljne strane vrata, u prizemlju zgrade, stana koji je iznajmila nedavno na Zvezdari, gde je uz rad u nekom kafiću i studirala. Istraga je u toku, pokazaće da li su opravdane sumnje da je devojka ubijena, a najteži dani za njenu porodicu neće uminuti ni kada saznaju šta se desilo sa njihovim detetom.

Telefon na veštačenju

Telefon Ivane Krivokapić (26) čije je telo nađeno u zaključanom stanu na Zvezdari je, kako je rekao sagovornik iz istrage ovog slučaja, poslat na veštačenje.

- Osim što se pregledaju snimci sa nadzornih kamera kako bi se utvrdilo da li ko je bio kod nje stanu, njen telefon je na veštačenju i on će pokazati sa kim je bila u kontaktu i koje vrste

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike