Ivana nađena mrtva 17 dana pre rođendana, a prvo tražila stan u Novom Sadu: Prijatelji se potresnim porukama opraštaju od nje! (FOTO)

25.12.2022

21:45

0

Telo Ivane K. pronašla njena braća od tetke u stanu na Zvezdari, a sumnja se na ubistvo

Ivana nađena mrtva 17 dana pre rođendana, a prvo tražila stan u Novom Sadu: Prijatelji se potresnim porukama opraštaju od nje! (FOTO)
Ivana Krivokapić ubijena u stanu na Zvezdari - Copyright Printscreen/Facebook/I.K.

Smrt Ivane K. (26) čije je telo nađeno na Zvezdari i dalje je misterija, a prijatelji nesrećne devojke već dva dana ne mogu da dođu sebi i na mrežama ostavljaju potresne i dirljive poruke mladoj studentkinji pred kojom je tek bio život.

Devojka je, da podsetimo, živela kao podstanar, a braća od tetke su je juče pronašla mrtvu u stanu sa podignutom bluzom i raskopčanim pantalonama i sa vidljivim podlivima na vratu. Zbog toga se sumnja da je ubijena.

Pre nego što se doselila u Beograd, Ivana je stan prvo tražila u Novom Sadu. Ona je tada objavila kako je u potrazi za stanom, a koliko je volela životinje pokazuje i oglas u kojem navodi da joj je važno da stan bude "pet frendli" zbog njene mačke Braneta.

"Pozdrav svima, u potrazi sam za stanom. Bilo bi idealno da je pet frendli", napisala je između ostalog Ivana u jednoj grupi za izdavanje stanova u Novom Sadu u julu mesecu prošle godine.

Sličan oglas Ivana je okačila u drugu grupu preko koje je tražila stan u Beogradu u oktobru mesecu ove godine.

"Zauvek u srcu"

"Potreban namešten stan za mene i Braneta. Brane ima svoje igračke, svoju grebalicu, naučen na posip i na život u stanu", napisala je tada devojka, a lokacije koje je obeležila bile su Voždovac, Zvezdara, Mirijevo, Kumodraž.

Nažalost, ispostavilo se da je jedan od stanova koje je Ivana izabrala za dom u Beogradu i onaj u kojem je juče pronađena mrtva.

Printscreen/Facebook
Oproštajna poruka Ivaninog prijatelja

Neverica vlada u njenom rodnom mestu Lovćencu u Vojvodini, a od mlade devojke opraštaju se svi koji su je poznavali.

- Anđele moj, čisto ne mogu da verujem da se tebi ovo desilo. Bićeš u mom srcu zauvek. Neka ti je crna zemlja laka dušo moja - napisao je Ivanin prijatelj ispod čije objave se nalazi njihova zajednička fotografija u prazničnoj atmosferi sa velikim osmehom na Ivaninom licu.

Na Fejsbuk profilu oca nesrećne devojke Slobodana K., nalazi se bezbroj porodičnih slika. Slobodan nije krio veliku ljubav prema svojoj ćerki, pa je uz ponos često kačio njene, ali i zajedničke fotografije.

Tako saznajemo i da je Ivana sledećeg meseca trebalo da napuni 27 godina.

- Srećan rođendan srećo tatina. Ispuni godine životom, a ne život godinama. Ostvari ono što želiš, stekni ono što nemaš i sačuvaj ono što voliš - napisao je otac Slobodan 10. januara ove godine koji je neutešan zbog prerane smrti svoje mezimice.

Prelepa, predobra i nasmejana

Pozitivni komentari ispod slika su se nanizali, a uglavnom pišu kako je Ivana prelepa i predobra, da su ona i brat zaista divna deca, kao i da je lepa poput njene majke.

Prijatelji pišu i da je Ivana bila uvek nasmejana, kao i da su roditelji imali jako lep odnos sa njom, šaljiv i pun ljubavi.

Podsetimo, smrt Ivane K. vodi se kao sumnjiva, jer su vrata stana bila zaključana, a ključ nije bio u bravi. U stanu nije bilo tragova borbe i premetačine, a nesrećna devojka pronađena je sa podignutom bluzom i raskopčanim pantalonama, dok su na vratu bili vidljivi podlivi.

Telo je odneto na obdukciju koja će definitivno utvrditi da li je devojka žrtva zločina ili joj se dogodilo nešto drugo.

- Inspektori su u stanu devojke uzimali tragove, proverava se da li ima otisaka prstiju ili DNK tragova. Sve što je nađeno odneto je na analizu, a nakon upoređivanja tragova biće poznato više detalja - objašnjava izvor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike