Mobilni telefon Ivane sa Zvezdare mogao bi da reši misteriju njene smrti? Trenutno se veštači sa kim je bila u kontaktu

27.12.2022

15:00

0

Autor: 24sedam

Takođe, pregledaju se i snimci sa obližnjih nadzornih kamera

Mobilni telefon Ivane sa Zvezdare mogao bi da reši misteriju njene smrti? Trenutno se veštači sa kim je bila u kontaktu
Ivana Krivokapić ubijena u stanu na Zvezdari - Copyright Printscreen/Facebook/I.K.

Telefon Ivane Krivokapić (26) čije je telo nađeno u zaključanom stanu na Zvezdari je, kako je rekao sagovornik iz istrage ovog slučaja, poslat na veštačenje.

- Osim što se pregledaju snimci sa nadzornih kamera kako bi se utvrdilo da li ko je bio kod nje stanu, njen telefon je na veštačenju i on će pokazati sa kim je bila u kontaktu i koje vrste, rekao je sagovornik Telegrafa.

Podsećanja radi, Ivanina smrt vodi se kao sumnjiva. Telo devojke otkriveno je nakon što su do njene zgrade došla njena braća, koja su pokušavala da je dobiju nekoliko dana na telefon, ali bez uspeha. Braća su prvo pokušala da obiju stan, ali su na kraju ušli kroz prozor.

Vrata od stana su bila zaključana, a nedostaju ključevi od ulaznih vrata, zgrade i zajedničke terase. Zgrada u kojoj je Ivana pronađena nema video-nadzor, ali okolni objekti imaju i skinute su sve nadzorne kamere koje će pokazati da li i ko je dolazio kod nje u stan.

Printscreen/Facebook/I.K.
 

Osim podliva po vratu imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci, kao i povrede podlaktice. Takođe devojci su bile otkopčane pantalone i podignuta majica, a telo je bilo u lošem stanju.

Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komodi, a pored je pronađen mobilni telefon sa maskom kao i kožni rokovnik.

Komšije su za medije ispričale da je Ivana išla u gimnaziju Žarko Zrenjanin u Vrbasu, nakon čega je studirala na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

Takođe, komšije kažu da je u oktobru tražila stan u Beogradu, te da se pretpostavlja da se u tom periodu preselila u ovaj stan na Zvezdari. Opisuju je kao devojku koja je bila za primer, uzoran đak i student.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike