Misterija smrti studentkinje na Zvezdari: Ako je ubijena, moguće da je poznavala ubicu

25.12.2022

10:13

0

Policija sumnja da je 26-godišnja devojka iz Lovćenca kod Feketića žrtva zločina

Misterija smrti studentkinje na Zvezdari: Ako je ubijena, moguće da je poznavala ubicu
Ivana Krivokapić ubijena u stanu na Zvezdari - Copyright Printscreen/Facebook/I.K.

Policijski inspektori proveravaju snimke sa nadzornih kamera kako bi rešili misterioznu smrt studentikinje Ivane K., koja je pronađena mrtva u stanu u beogradskom naselju Zvezdara.

Policija sumnja da je 26-godišnja devojka iz Lovćenca kod Feketića žrtva zločina.

Devojku se pronašla braća koji su nasilno ušli u stan nakon što se sestra jednom od njih nekoliko dana nije javljala. Pronađena je na krevetu bez znakova života sa podignutom bluzom i otkopčanim pantalonama. Nesrećna devojka imala je i podlive na vratu.

Na osnovu stanja tela i truležnih promena pretpostavlja se da je bila mrtva četiri ili pet dana, prenosi "Blic".

- Zgrada u kojoj je I. K. živela ima sigurnosne kamere, kao i zgrada koja se nalazi pored. Inspektori će detaljno pregledati snimke, jer postoji mogućnost da je eventualni napadač snimljen - kaže izvor Kurira iz istrage.

Printscreen/Facebook/I.K.
 

Smrt Ivane K. vodi se kao sumnjiva, jer su vrata stana bila zaključana, a ključ nije bio u bravi. U stanu nije bilo tragova borbe i premetačine.

- Stan se nalazi u prizemlju i ima terasu. Ukoliko je I. K. ubijena, moguće je da je ubica ušao kroz terasu i isto tako izašao, ali nije isključeno ni da je ona otvorila nekome vrata i pustila ga u stan, najverovatnije nekoga koga je poznavala, a da je on potom uzeo njen ključ i zaključao za sobom. Sve ovo su za sada samo pretpostavke, istraga je tek pokrenuta i na slučaju se radi - objašnjava izvor.

Telo je odneto na obdukciju koja će definitivno utvrditi da li je devojka žrtva zločina ili joj se dogodilo nešto drugo.

- Inspektori su u stanu devojke uzimali tragove, proverava se da li ima otisaka prstiju ili DNK tragova. Sve što je nađeno odneto je na analizu, a nakon upoređivanja tragova biće poznato više detalja - objašnjava izvor.

"Plaču Lovćenac i Feketić"

Od Ivane K. (26), na društvenim mrežama opraštaju se rodbina i prijatelji. 

- Počivaj u miru, Bog neka ti nastani dušu u rajsko naselje. Strikova lepotice, prerano nas napusti -  napisao je njen stric.

- Danas je ugašen jedan mladi život. Ocu, majci i bratu neka Gospod da snage da nastave svoj život i da čuvaju uspomenu na dragu Ivanu. Dušo draga počivaj u miru. Plaču danas Lovćenac i Feketić jer si ti dušo naše dete bila, kao i tvoj tata Bobo Krivokapić. Ovu objavu delim, srce je tužno, suze idu i neka ti ne remete tvoj večni mir lepotice mila - jedna je od poruka koja se može naći na društvenoj mreži Fejsbuk.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike