Braća koja su pronašla telo sestre zagrljena sa ocem ispred zgrade: Studirala je i živela sama, a sumnja se na ubistvo!

24.12.2022

14:49

0

Autor: 24sedam

Telo su zatekli sa podignutom bluzom i otkopčanim pantalonama, sa podlivima na vratu, pa se sumnja na ubistvo

Braća koja su pronašla telo sestre zagrljena sa ocem ispred zgrade: Studirala je i živela sama, a sumnja se na ubistvo!
Braća zatekla mrtvu sestru u stanu na Zvezdari: Ilustracija - Copyright Profimedia

Devojka I. K. (26) koja je pronađena danas mrtva u beogradskom naselju Zvezdara, bila je studentkinja, a u stanu je živela sama. Njeno telo pronašla su braća N. U. (37) i Đ. U. (32), koja su nasilno ušla u stan nakon što se ona nekoliko dana nije javljala na telefon.

Komšije koje su u šoku zbog tragedije koja se dogodila, ispričale su da su braća dolazila i tražila je.

- Dvojica mladica su došla kod nas na vrata i trazili je. Bili su jako potreseni i uznemireni. Nismo uopšte pretpostavljali da se ovako nešto desilo, strašno je. Ceo život smo ovde, nikada nije bilo problema ni incidenata - kažu uzrujane komšije.

Porodica nastradale devojke je došla ispred zgrade u kojoj se dogodila tragedija. Neutešni su, braća grle oca, dok je majka u suzama ponavljala: "Šta ću ja sada!"

Braća su potom otišla u Policijsku upravu za grad Beograd u Bulevaru despota Stefana da daju izjavu, a policija je i dalje na mestu tragedije. Pogrebno preduzeće je odnelo telo devojke. Majka i otac su sve vreme čekali I molili da im pokažu telo devojke.

Braća koja su je pronašla su iz Pančeva i u stan su otišli nakon što ih je to zamololila njena majka. Njeni roditelji, kako nezvanično saznajemo, žive u Subotici.

Telo su zatekli sa podignutom bluzom i otkopčanim pantalonama, pa se zbog toga sumnja na ubistvo. Vidljivi su bili i podlivi na vratu žrtve.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike