Jovanica dobio 13 godina zatvora: Presuda Goranu Abdulovu zbog ubistva Marka Radovića! Raskinuli pa 7 puta zario nož u njega!

23.12.2022

21:48

0

Autor: 24sedam

Abdulov je već bio osuđen za ovo delo na 13 godina zatvora, ali je Apelacioni sud ukinuo presudu i naložio novo suđenje

Jovanica dobio 13 godina zatvora: Presuda Goranu Abdulovu zbog ubistva Marka Radovića! Raskinuli pa 7 puta zario nož u njega!
Marko Radović - Copyright Facebook

Transvestit Goran Abdulov, poznatiji kao Jovanica, koji se tereti za ubistvo bivšeg partnera, studenta iz BiH Marka Radovića, ponovo je osuđen na 13 godina zatvora i produžen mu je pritvor.

Podsetimo, Abdulov je već bio osuđen za ovo delo na 13 godina zatvora, ali je Apelacioni sud ukinuo presudu i naložio novo suđenje.

Na današnjem pretresu sve stranke su ostale pri svom stavu, te je tako Tužilaštvo tražilo da Abdulov bude osuđen na ne manje od 10 godina, dok je odbrana tražila oslobađajuću presudu.

Podsetimo, Marko Radović, student iz Bosne i Hercegovine, izdahnuo je 8. jula pre tačno četiri godine na pločniku ispred stana koji je iznajmljivao u Ševinoj ulici u Zemunu. Njega je nožem nasmrt izbo bivši dečko Goran Abdulov, poznatiji kao Jovana Transica. Zbog tog ubistva Abdulov je u Višem sudu u Beogradu osuđen na 13 godina robije.

Facebook
 

- Al' su me rebnuli - rekao je Abdulov čuvaru prilikom izlaska iz sudnice.

Abdulova je policija uhapsila nekoliko sati posle zločina zbog sumnje da je Radoviću zadao više uboda nožem po telu, navodno zbog ljubavne svađe.

Kako su za medije pričali izvori upućeni u istragu, Goran i Marko upoznali su se preko interneta. Marko je tada mislio da je Goran žensko, jer se predstavljao kao Jovana. Kada su se malo bolje upoznali, počeli su da se viđaju i, navodno, povremeno su imali seksualne odnose.

Goran je njihovu vezu preozbiljno shvatio i želeo je Marka samo za sebe. Njihovi problemi počeli su kada je Radović našao devojku sa kojom je želeo da ima ozbiljnu vezu.

Izgubio mnogo krvi

Radović je to rekao Goranu i želeo je da prekine svaki kontakt sa njim. Međutim, transvestit to nikako nije mogao da prihvati, pa je pretio Radoviću da će svim njegovim prijateljima ispričati za njihovu vezu. Povod za svađu i ubistvo, kako je dokazano i tokom suđenja, bio je njihov sukob oko emotivnog odnosa, koji je Radović pokušavao da prekine, a Abdulov nikako nije želeo da se pomiri sa tim.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike