Vojnici odbeglog Vušovića ostaju u pritvoru: Sa nišana im umakli Runjo i Lazar, ali nije uspeo da izbegne klanicu u Ritopeku!

13.12.2022

15:28

0

Autor: 24sedam

Tužilaštvo za organizovani kriminal sprovodi istragu u ovom slučaju protiv ukupno 38 osoba

Vojnici odbeglog Vušovića ostaju u pritvoru: Sa nišana im umakli Runjo i Lazar, ali nije uspeo da izbegne klanicu u Ritopeku!
Hapšenje "vračaraca" u Beogradu - Copyright MUP

Specijalno tužilaštvo  produžio je za još 30 dana pritvor šesnaestorici osumnjičenih pripadnika organizovane kriminalne grupe Vračarci, koji se sumnjiče za tri teška ubistva i pet pokušaja teških ubistava.

Pritvor je petnaestorici okrivljenih produžen zbog opasnosti od bekstva, da ne bi boravkom na slobodi uticali na svedoke i saučesnike, odnosno usled postojanja okolnosti koje ukazuju da će uništiti, sakriti, izmeniti ili falsifikovati dokaze ili tragove krivičnog dela, kao i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

Pritvor je produžen Drašku Nikoliću, Nedeljku Todoroviću, Luki Ceroviću, Aleksandru Miloševiću, Aleksandru Neumovskom, Vladanu Miketiću, Darku Miletiću, Đorđu Kneževiću, Ivi Bukljašu, Jovanu Bošnjaku, Nikoli Kačareviću, Marku Taciću, Nikoli Božoviću, Radivoju Jovanoviću, Stevanu Mandariću i Nikoli Vukojeviću.

Tužilaštvo za organizovani kriminal sprovodi istragu u ovom slučaju protiv ukupno 38 osoba.

Kao vođe grupe Vračarci označeni su Nikola Vušović koji se nalazi u bekstvu, i Uroš Pipevski koji je uhapšen u Portugalu.

Grupa se tereti za ubistva Aleksandra Šarca, Aleksandra Halabrina i Dragana Ristića i za pokušaj ubistva Samira Divljanovića, Miloša Nilovića, Andriju Zarića, Arsenija Stefanovića i sada pokojnog Lazara Vukićevića.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike