Uhapšen još jedan "vračarac": Miloš Andrijević "pao" u Holandiji

18.11.2022

14:45

0

Autor: 24sedam

Miloš Andrijević (37), član grupe Džonija Vušovića sa Vračara, uhapšen u Holandiji zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Aleksandra Halabrina

Uhapšen još jedan "vračarac": Miloš Andrijević "pao" u Holandiji
Ilustracija - Copyright Pixabay

Tužilaštvo za organizovani kriminal saopštilo jeđda su od odeljenja Interpola u Hagu dobili obaveštenje da je po međunarodnoj poternici uhapšen Miloš Andrijević (37), jedan od osumnjičenih za pripadnost kriminalnoj grupi sa Vračara.

Protiv njega je u sklopu istrage koja se vodi protiv još 37 osoba pokrenuta istraga zbog krivičnih dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i pomaganja u ubistvu Alaksandra Halabrina. On je, kako tvrdi TOK u naredbi za istragu, prikupljao informacije o Halabrinu. 

Istraga protiv "Vračaraca" pokrenuta je 12. novembra, a tužilaštvo za organizovani kriminal kao vođe ove kriminalne grupe označilo je Nikolu Vušovića, zvanog Džoni sa Vračara i Ćopavi i Uroša Piperskog.

Osmorica pripadnika grupe Nikole Vušovića sumnjiči se za teško ubistvo Aleksandra Halabrina koji je likvidiran 20. marta 2020. godine, kada ga je namamio njegov prijatelj, navijač "Rada" Vladimir Kovačević Kovač.

Halabrin je likvidiran u iznajmljenom stanu u Beogradu, a njegovo telo potom je prebačeno u mesto Parcane kod Sopota u zakopano u plitak grob. Telo je dva meseca kasnije, 16. maja, pronašao jedan pastir koji je obavestio policiju.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike