Slobodanka ubijena u Italiji mesec dana nije sahranjena: Ćerka očajna, jer nema novca da njeno telo preuzme i dopremi u Srbiju!

05.12.2022

23:15

0

Autor: 24sedam

Slobodanku Matušev u italijanskom gradu Katopera sa 18 uboda nožem usmrtio nevenčani suprug Stevan Šejn

Slobodanka ubijena u Italiji mesec dana nije sahranjena: Ćerka očajna, jer nema novca da njeno telo preuzme i dopremi u Srbiju!
Stevan ubio Slobodanku u Italiji - Copyright Printscreen/YouTube/ Corriere Romagna Backup Facebook/S.Š./S.M.

Srpkinja Slobodanka Matušev (48), koju je 6. novembra u gradu Kapotera u oblasti Kaljari u Italiji, ubio nevenčani suprug Stevan Šejn (50), takode srpski državljanin, još nije sahranjena. Kako kaže ćerka ubijene žene, njeno telo se već punih mesec dana nalazi u hladnjači.

- Moja voljena nije sahranjena, iako imamo želju da njeno telo dopremimo u Srbiju. Nažalost, nemamo sredstava za to. Kucali smo na mnogobrojna vrata, ali kovčeg moje majke i dalje stoji u bolnici ili kapeli - kaže plačnim glasom ćerka N. M. i dodaje:

- Osećam se bespomoćno, jer ne mogu da je sahranim i kažem joj poslednje zbogom.

Podsetimo, Stevan je kobnog dana u prihvatnom centru za migrante, posle žestoke svađe, nožem iskasapio svoju nevenčanu ženu, a potom pobegao u obližnju crkvu u kojoj se u tom trenutku održavala misa za mrtve. Kada je ugledao policajce, osumnjičeni je povikao: "Ubio sam je, ubio sam je!", a potom se predao. Telo nesrećne žene tada je poslato na obdukciju, a rezultati su upravo pristigli i utvrđeno je da je Stevan Šejn svoju ženu ubio sa 18 uboda nožem.

Italijanski mediji naveli su da je osumnjičeni pre nego što je zverski ubio Slobodanku uzeo njen telefon.

Žena je pre svađe imala telefon u ruci, a on je od nje tražio da mu preda uređaj. Nasrnuo je na nju, oteo joj telefon iz ruku, uzeo nož i počeo besomučno da je ubada, a zatim pobegao. Nesrećna žena ostala je da leži u lokvi krvi, a njihovi susedi pozvali su Hitnu pomoć i policiju.

Ćerka ubijene žene, N. M., kaže da je nedavno dobila poziv od porodice osumnjičenog i da su im objasnili da mu za ubistvo preti 18 godina robije.

- On ne zaslužuje ni vazduh da diše! Za monstruma je 18 godina malo i ne znam šta bih uradila da ga negde u budućnosti sretnem - kaže potresena ćerka ubijene i dodaje:

- Moliću se da preživi i da izađe iz zatvora. Treba da se muči i da gori u paklu!

Ona kaže i da je patnja za majkom svaki dan sve veća.

- Nema tih reči koje mogu da opišu moja osećanja i bol. Ova bol nikad neće proći i treba da naučim da živim s tim, kako znam i umem - rekla je N. M.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike