Novi detalji jezivog zločina u Italiji: Stevan iskasapio ženu, pa se sakrio kod crkve, a onda mu pozlilo tokom saslušanja

07.11.2022

22:55

0

Autor: 24sedam

tevan Š. (50) osumnjičen je da je u petak oko 12 časova ubio svoju partnerku Slobodanku M. (48) u prihvatnom centru za migrante u Italiji

Novi detalji jezivog zločina u Italiji: Stevan iskasapio ženu, pa se sakrio kod crkve, a onda mu pozlilo tokom saslušanja
Karabinjeri/Ilustracija - Copyright Printscreen/YouTube/ Corriere Romagna Backup

Saslušanje Stevana Š.(50), koji je ubio svoju ženu jer mu je pozlilo u polcijskoj stanici. Kako navode italijanski mediji, optuženi muškarac godinama unazad boluje od srca.

Stevan Š. prevezen je kolima hitne pomoći u polikliniku "Monserrato", radi uviđaja. U narednim satima kada mu se stanje poboljšalo, prebačen je u zatvor.

Podsetimo, Stevan Š. (50) osumnjičen je da je u petak oko 12 časova ubio svoju partnerku Slobodanku M. (48) u prihvatnom centru za migrante u Italiji.

Kako navode na italijanskom portalu Riformist, Stevan je sa mesta zločina pobegao, noseći sa sobom krvavi nož, i navodno se sakrio u blizini crkve u kojoj je u toku bila misa za mrtve. Međutim, ubrzo se predao policiji.

Svedok hapšenja osumnjičenog Srbina, bio je i opštinski odbornik Luiđi Karuzo, koji je tvrdio da je čuo napadača kako viče: "Šta sam uradio? Ubio sam je. Mrtva je". Navodno, on se držao za glavu dok je to izgovarao.

Profimedia / Ilustracija
 

Prema rečima svedoka, Stevan i Slobodanka su prošlog avgusta došli u prihvatni centar i često su se svađali. Poznanici su ispričali da su uglavnom pričali na srpski, da italijanski nisu dobro znali, kao i da im se čini da nisu imali decu.

Slodanka je ubijena na mestu, a lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt. - Žena je imala više uboda nožem po telu, nije imala šanse da preživi - rekao je izvor.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike