Stevan iz zatvora javio porodici da je ubio ženu: Slobodankina ćerka otkrila da joj se majka žalila na njega samo dva dana pre smrti

10.11.2022

12:42

0

Autor: 24sedam

Stevan Š. sumnjiči se da je Slobodanku Metušev ubio u petak u prihvatnom centru za migrante u Italiji

Stevan iz zatvora javio porodici da je ubio ženu: Slobodankina ćerka otkrila da joj se majka žalila na njega samo dva dana pre smrti
Stevan ubio Slobodanku u Italiji - Copyright Printscreen/YouTube/ Corriere Romagna Backup Facebook/S.Š./S.M.

Nadica Metušev, ćerka Slobodanke Metušev (48) koju je u prihvatnom centru za migrante u Italiji, kako se sumnja, ubio njen partner Stevan Š. (50), potresnim rečima ispričala je da joj se majka malo pre ubistva požalila da ne može više da živi sa njim i da će se ubiti, kao i da ju je molila da se preseli kod nje u Francusku.

- Ubio mi je majku, on je monstrum! Nakon toga je mrtav hladan zvao svoju majku u Srbiju da je obavesti da je u zatvoru i da je ubio ženu. Tada je njegova majka zvala moju sestru i brata, a oni su obavestili mene. Prvo nismo verovali, a kasnije sam na vestima čula da je neka žena ubijena u Italiji i odmah sam znala da je to moja majka  - kaže neutešna ćerka ubijene Slobodanke.

Dodaje da je je dobila poziv od Slobodanke samo dva dana pre njene jezive smrti.

- Pozvala me je i preko glasovnih poruka mi je rekla: "Ubiću se, ja ne mogu više ovako da živim." Bila je uplašena i molila me je da joj kupim kartu za Francusku, gde živim, kako bi pobegla od muža. Rekla sam joj da ću sve uraditi da je zaštitim i da joj šaljem kartu u nedelju, a eto, samo dva dana pre toga on je nju ubio. Ne možemo da verujemo, da je ubio ženu sa kojom je bio pet godina u vezi - kaže očajna ćerka i nastavlja:

Nadica kaže za Kurir da je Stevan verovatno saznao da Slobodanka želi da ga ostavi.

- Saznao je da želi da ga ostavi i to bio okidač da je ubije. Komšije sa kojima su živeli u prihvatnom centru kažu da su se svaki sekund svađali oko raznih stvari - kaže oni i dodaje da za nasilje i maltretiranje nisu čuli ranije, već su samo sumnjali jer se Slobodanka nikad nije žalila.

Ćerka ubijene žene kaže da je poslednji put videla majku 10. septembra.

Slobodanka i Stevan otišli iznenada u Italiju

- Majka je došla kod mene 10. avgusta i tada sam primetila da nešto nije uredu, ali čak ni na moje insistiranje ona nije želela da mi kaže u čemu je problem. Bila je vidno uplašena, neraspoložena, a telefon nije ispuštala iz ruke, čak i kada je išla u toalet. Ubrzo je za njom došao i monstrum i ja sam ih primila u svoj stan i čuvali su moju decu dok ja radim, a 10. septembra kad sam došla s posla stan je bio otključan, decu mi nisu pokupili iz škole - nestali su - kaže ona.

Potresnim glasom Nadica kaže da joj se majka nakon toga javila.

- Tada su otišli u taj centar u Italiji, a kada sam je pitala zašto je pobegla i zašto se nije pozdravlia, ona je rekla da su žurili i da su, eto, tako otišli. Bila sam ljuta, a sada sam ubeđena da je on prisilio i da je morala da ode, jer joj je pretio - kaže sagovornica i dodaje da čekaju obdukciju kako bi tačno znali kako je Slobodanka ubijena.

Nadica Metušev navodi i da bi ona i njena porodica želeli da njihova majka bude sahranjena u Srbiji, ali da imaju dosta papirologije i da je problem jer je ona u Francuskoj, ostali rođaci su u Srbiji, dok je Slobodanka ubijena u Italiji.

Podsetimo, kako su ranije naveli italijanski mediji, posle žestoke svađe, Stevan Š. je prvo udario suprugu Slobodanku Metušev, a onda je potegao nož, zadao joj 18 uboda po celom telu. Posle zločina on je pobegao i sakrio se u obližnjoj crkvi. Stevana su kasnije, u crkvi otvorenoj za pomen mrtvima, pronašli policajci. Sedeo je na stepeništu, još uvek držeći krvavo oružje u ruci.

Svedok hapšenja osumnjičenog Srbina, bio je i opštinski odbornik Luiđi Karuzo, koji je tvrdio da je čuo napadača kako viče: "Šta sam uradio? Ubio sam je. Mrtva je". Navodno, on se držao za glavu dok je to izgovarao.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike