Priveden migrant u Horgošu koji je zatečen sa nožem: Policija pronašla automatsku pušku i okvir sa municijom! (FOTO/VIDEO)

27.11.2022

15:10

0

Policija ga je brzo sustigla, a utvrđeno je da se radi o dvadesetdvogodišnjem muškarcu iz Maroka

Priveden migrant u Horgošu koji je zatečen sa nožem: Policija pronašla automatsku pušku i okvir sa municijom! (FOTO/VIDEO)
Migranti/Ilustracija - Copyright MUP

Operativna udarna grupa, koja je formirana po nalogu ministra unutrašnjih poslova, nastavlja dalji rad na suzbijanju ilegalnih migracija, a akcije su tokom noći i danas sprovedene u Šidu, Somboru i Horgošu.

U kontroli napuštenih objekata u Horgošu danas su u blizini jednog objekta uočili iregularnog migranta koji je, videvši ih, krenuo da beži odbacivši nož, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Policija ga je brzo sustigla, a utvrđeno je da se radi o dvadesetdvogodišnjem muškarcu iz Maroka.

U žbunju je policija pronašla automatsku pušku, a u blizini i okvir sa municijom.

Iregularni migrant je doveden u Policijsko odeljenje u Horgošu, a o događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Senti.

Operativna udarna grupa, koju čine pripadnici više linija rada Ministarstva unutrašnjih poslova, nastaviće i u narednim danima da sprovodi akcije suzbijanja ilegalnih migracija, u cilju zaštite lične i imovinske sigurnosti svih građana Republike Srbije, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike