Određeno zadržavanje mladiću (22) koji je pokosio ženu u Bogatiću: Udario je na pešačkom, pa se dao u beg - ne poseduje ni vozačku dozvolu

21.11.2022

10:40

0

Autor: 24sedam

Protiv njega biće podneta i krivična prijava

Određeno zadržavanje mladiću (22) koji je pokosio ženu u Bogatiću: Udario je na pešačkom, pa se dao u beg - ne poseduje ni vozačku dozvolu
Ilustracija - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

Tokom prethodne večeri, desila se teška saobraćajna nesreća kada je Dragana Janjić (64) iz Bogatića podlegla povredama jer je na nju naleteo automobil.

Povređena je primljena sa teškim povredama u bolnicu ibez vitalnih znakova, ali i pored više pokušaja reanimacije lekari nisu uspeli da je spasu.

Nesrećna žena prešla je ulicu da baci smeće u kontejner i kada se vraćala u dvorište na nju je naleteo putnički automobil marke "fiat" i odbacio je 30 metara daleko.

Policija u Bogatiću identifikovali su i uhapsili J. S. (22), zbog sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći.

Operativnim radom, osumnjičeni je ubrzo pronađen, a utvrđeno je da nema položen vozački ispit.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike