Ovo je Đorđe (27) koji je poginuo kod Topole: Muk u Junkovcu posle tragične saobraćajne nesreće (FOTO)

19.11.2022

15:45

0

Nesreća dogodila se u selu Božurnja, kada je Đorđe Stević izgubio kontrolu, sleteo sa puta i udario u drvo

Ovo je Đorđe (27) koji je poginuo kod Topole: Muk u Junkovcu posle tragične saobraćajne nesreće (FOTO)
Copyright Printscreen/Facebook/Đ.S.

Mladić koji je sinoć oko 22 sata nastradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u blizini Topole je Đorđe Stević (27) iz sela Junkovac, koji je poginuo kada je izgubio kontrolu nad svojim automobilom.

Saobraćajna nesreća dogodila se u selu Božurnja, kada je mladić izgubio kontrolu za volanom, sleteo sa puta i udario u drvo.

Printscreen/Facebook/Đ.S.
Đorđe Stević

- Nesrećenog mladića pronašao je neko od vozača koji su tuda prolazili, kasnije smo čuli da je nastradali krenuo za Kragujevac. Na lice mesta su stigli vatrigasci i Hitna pomoć. On je bio još živ kada su stigle ekipe hitne pomoći i vatrogasci koji su ga izvlačili iz smrskanog automobila ali na žalost ubrzo je podlegao povredama, nakon što je transportovan u KC Kragujevac - kažu za RINU meštani sela kod Topole.

RINA
Stravičan udes kod Topole

U selu odakle je nastradali mladić zavladao je muk, a komšije i prijatelji imaju samo reči hvale za ovog momka.

- Ne znam šta je ovo, za desetak dana izgubili smo tri mlada života. Prvo nesreća u Trnavi, potom ovaj dečko što je vozio motor, sad naš drug, ovo je prava tragedija za čitav kraj. Vredan i dobar momak, pošten, nikada nije brzo vozio, ne znamo šta se desilo i kako je tako nastradao. Možda klizav i valovit put, krivina, sam Bog zna zašto ga uze od nas, sada kada je život bio pred njim, još ni porodicu nije zasnovao, a imao je toliko planova i snova kao i svako - pričaju drugari i komšije nastradalog mladića.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike