Oglasila se majka još jedne žrtve Belivukovog klana: Ja ne znam za koga su sva ta ubijena deca radila

28.09.2021

06:30

0

Autor: A. S.

"Moja tuga traje mesecima. To niko ne može da razume i ne treba, jer nikada ne bi ni mogao..."

Oglasila se majka još jedne žrtve Belivukovog klana: Ja ne znam za koga su sva ta ubijena deca radila
Copyright Miljković i Belivuk/Pink/Printscreen

Marija Halabrin, majka Aleksandra Halabrina koji je pronađen prošle godine u maju raskomadan u Sopotu, a čije se ubistvo stavlja na teret Veljku Belivuku i njegovom klanu, kako je izjavila, dodatno se potresla kada je videla da se na spisku na kojem je njen sin nalaze još dva momka Goran Mihajlović i Nikola Mitić.

- Moja tuga traje mesecima. To niko ne može da razume i ne treba, jer nikada ne bi ni mogao... - kazala je Marija Halabrin.

Ona kaže da su ona i Sanja Mihajlović, Goranova majka, već nekoliko meseci u kontaktu. Njih dve su na isti način saznale da im je sinove ubio Belivukov klan, prenosi Blic.

- I ona je saznala iz medija. Pa šta je to da ne kažu nama prvo? Nama roditeljima... - jada se Marija.

Ona kaže da o smrti svog sina zna isto koliko je znala na samom početku.

- Mog sina je prijatelj odvezao na Banjicu. Neko vreme ga je čekao, ali mu je Aleksandar javio da ga ne čeka i da će ga pozvati kada bude trebalo da dođe po njega. Policija je saznala da je moj sin poslednji put viđen živ sa Vladimirom Kovačevićem Kovačem, vođom navijača Rada, a poznato je da je Belivuk nekada takođe bio Radov navijač. Moj sin je seo u auto sa Stefanom Mirkovićem Gošom kojem je verovao. Sa njima u kolima je bila još jedna osoba - kaže Halabrin i dodaje da nikada nije čula da njen sin spominje Veljka Belivuka.

Kaže da je slučaju ubistva njenog sina i dalje maltene sve misterija.

- Za mog sina se zna da je bio sa Alibegom (nekadašnji vođa navijačke grupe "Zabranjeni" Nenad Alajbegović) kada je upucan. Alibeg mi je pustio razgovor njegov i Kovačev u kojem je Kovač rekao da će me zvati, da će uzeti drugu karticu da me zove, ali se nije nikad javio - ističe Marija Halabrin.

Ona navodi i da je i dalje misterija automobil koji je njen sin dovezao iz Mađarske.

- Taj auto je dovezen ovde, stavljen je u garažu, a policija neće ni reč da mi kaže o tim kolima. Moj Aleksandar je vozio bez dozvole. Sve vreme. Kada sam išla da pitam u MUP da li je imao prijave za vožnju bez dozvole ili prekoračenje brzine, rekli su da nije, a onda kasnije su počele da stižu kazne - kaže ona.

- Takođe, znam da je nađen i nekakav sat na mestu ubistva mog sina. Taj sat je bio preskup, to nije sat mog sina. Ja i dalje ne znam odakle im njegov DNK - navela je majka.

Takođe navodi da ni Sanja Mihajović ne zna ništa o ubistvu svog sina. Sanja je nedavno otkrila da je njen sin uradio neki posao i da je za to dobio automobil "porše" koji je vozio.

- Moj sin je isto imao dobra kola, znam da nije odakle imao da ih kupi, ja sam mu poslednji put dala 1.000 dinara. Govorio je da su to kola od druga. Ja ne znam za koga su sva ta ubijena deca radila, ja u klanove ne verujem, ni u "kavački", "škaljarski"... verujem da je nešto više od toga, a onda je nekome nešto zasmetalo - između ostalog kazala je tada ona i dodala da se nada da će pravda za njenog sina i ostale žrtve uskoro biti zadovoljena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike