Oglasila se policija o slučaju teškog nasilja u Vranju: Osmogodišnjaka toliko tukli da mu se povraćalo

06.11.2022

17:33

0

Autor: 24sedam

Slučaj teškog vršnjačkog nasila dogodio se u Vranju u dečijoj igraonici gde je grupa osmogodišnjih dečaka krvnički pretukla dečaka.

Oglasila se policija o slučaju teškog nasilja u Vranju: Osmogodišnjaka toliko tukli da mu se povraćalo
Copyright Printscreen/Instagram/STOP Nasilju

Pripadnici Policijske uprave u Vranju preduzeli su sve mere i radnje, odmah nakon prijave doktora Dečjeg dispanzera u ovom gradu 31.oktobra ove godine, da je osmogodišnji dečak zadobio povrede tako što su ga najverovatnije trojica dečaka tukla u jednoj igraonici.

Kako smo ranije pisali, slučaj teškog vršnjačkog nasila dogodio se u Vranju u dečijoj igraonici gde je grupa osmogodišnjih dečaka krvnički pretukla dečaka.

Policija je, navodi se u saopštenju, obavestila Više javno tužilaštvo u Vranju, koje se izjasnilo da se prikupe obaveštenja o događaju, kao i da se obavesti Centar za socijalni rad radi preduzimanja daljih mera i radnji iz svoje nadležnosti.

Po nalogu Višeg i Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, policija nastavlja dalji rad na rasvetljavanju svih činjenica u vezi sa ovim događajem.

Printscreen/Instagram/STOP Nasilju
 

Sva deca pohađaju isto odeljenje Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Vranju.

Kako prenosi instagram stranica "Stop nasilju", sva deca pohađaju isto odeljenje Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Vranju.

- Ovo nije prvi put da se dešava nasilje nad ovim dečakom. Radnice iz ove igraonice su slagale da je dečak izašao bez povreda. Pokušaj da se ovo zataška se neće desiti, svi odgovorni moraju biti sankcionisani zbog ovog - navodi pomenuta stranica.

Kako se u izveštaju navodi, dečaci su skakali po njemu, gurali ga, udarali po telu. Dečak se posle žalio na glavobolju i mučninu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike