Potvrđeno za 24sedam: Apelacija usvojila žalbu, Džonićev drugi sin na slobodi!

06.11.2022

11:02

0

Autor: Maja Kostić

U noću ubistva Gorana, Gordane i Lidije Đokić obojica Džonićevih sinova bili su na poslu i nisu mogli direktno da učestvuju u samom zločinu

Potvrđeno za 24sedam: Apelacija usvojila žalbu, Džonićev drugi sin na slobodi!
Levo Stefan Džonić, desno Goran Džonić - Copyright 24sedam/Printscreen/Facebook/Goran Dzonic

I drugi sin Gorana Džonića, glavnoosumnjičenog za trostruko ubistvo u Moravcu, Stefan Džonić, pušten je iz pritvora u petak - potvrdio je za 24sedam, advokat Filip Domazet.

Milan Džonić, njegov brat je pušten na slobodu još u martu.

Stefan Džonić je u pritvoru bio od 23. oktobra prošle godine. Njegov otac Goran Džonić je optužen za teško ubistvo, dok se Stefan teretio da mu je u tome pomogao, dok su obojica optuženi i za krivično delo nedozvoljeno nošenje oružja.

Međutim, u noću ubistva Gorana, Gordane i Lidije Đokić obojica Džonićevih sinova bili su na poslu i nisu mogli direktno da učestvuju u samom zločinu. Optužnica za ubistvo do petka, 4.novembra još nije bila podignuta.

Foto: Printskrin facebook/Goran Džonić
 

Optuženi Goran Džonić se optužnicom tereti za krivična dela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Podsetio, dopuna istrage protiv Gorana Džonća iz sela Moravac koji je optužen za teško ubistvo trebalo bi uskoro da bude kompletirana.

Ova dopuna zapravo se odnosi na naredbu Višeg suda u Nišu koje je u junu po drugi put vratilo optužnicu Višem javnom tužilaštvu uz naredbu da tužilac naredi dopunu istrage o ubistvu tročlane porodice Đokić u koje se desilo krajem prošle godine. Prvi put, sud je optužnicu niškom tužilaštvu vratio u aprilu, a ona je nakon toga ponovo predata sudu 9. maja na potvrđivanje koje se nije desilo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike