"Advokat mi je javio lepe vesti, idem po svoje dete": Džonićeva supruga presrećna što joj sin izlazi iz pritvora

03.03.2022

14:37

0

Autor: 24sedam

Milan Džonić i njegov brat Stefan uhapšeni su nakon što ih je u ubistvo porodice Đokić umešao rođeni otac Goran

"Advokat mi je javio lepe vesti, idem po svoje dete": Džonićeva supruga presrećna što joj sin izlazi iz pritvora
suzana džonić - Copyright 24sedam

Vest da je Više tužilaštvo ukinulo pritvor Milanu Džoniću, jednom od sinova prvoosumnjičenog Gorana Džonića, koji se tereti da je izvršilac zločina u selu Mpravac, obradovala je najviše mladićevu majku Suzanu.

- Čula sam lepu vest, jako sam zadovoljna, nemam više šta posebno ni da kažem. Evo spremam se da idem po svoje dete. Važno je da ga puštaju, još se nisam čula sa Milanom, ali advokat mi je javio lepe vesti - rekla je za "Kurir" Suzana Džonić.

Facebook/Stefan Džonić/Milan Džonić
Braća Stefan i Milan Džonić

Milan Džonić, kao i njegov brat Stefan, uhapšeni su nakon što ih je u ubistvo porodice Đokić umešao rođeni otac Goran Džonić. Saslušanjima svedoka utvrđeno je da su mladići u noći zločina bili na svojim radnim mestima, u vatrogasnoj jedinici, odnosno Kopnenoj zoni bezbednosti.

- Smatram da je tokom istrage ustanovljeno da Milan ni na koji način nije učestvovao u ovom krivičnom delu te da je odluka suda da ga pusti da se u daljem toku postupka brani sa slobode, bila potpuno opravdana. Tražio sam da se moj branjenik pusti na slobodu jer su stigli rezultati veštačenja koje se odnosi na njega, a koji ga ne terete. Što se tiče njegovog brata Stefana, rezultati veštačenja koji se njega tiču još nisu gotovi, pa još nije bio pravi trenutak da za njega zatražim ukidanje pritvora – kazao je branilac braće Džonić Filip Domazet.

Iz pritvora su pre nekoliko dana puštena i braća Kostadin i Aleksandar Milošević, koje je, takođe, optužio Goran Džonić da su učestvovali u zločinu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike