"Deca je trebalo da izađu na odmor, a on je stajao go i krvario": Šokirani očevici horora u Lazarevcu (UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA)

02.11.2022

21:32

0

Incident se dogodio 28. oktobra i reč je o N. V. (33) koji je tog dana pokušao da se ubije

"Deca je trebalo da izađu na odmor, a on je stajao go i krvario": Šokirani očevici horora u Lazarevcu (UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA)
Muškarac probao da se ubije u Lazarevcu - Copyright Foto: Ustupljena fotografija

"Bilo je strašno. Deca je trebalo da izađu na odmor, a on je stajao go i krvario". Ovako govore očevici užasnog prizora u blizini OŠ "Dule Karaklajić" u Lazarevcu, gde je muškarac (33) došao nakon što je pokušao da se ubije u svom stanu. Revoltiran što nije uspeo, izašao je tako krvav i pojavio se kod škole.

On je sebi odsekao polni organ.

Foto: Ustupljena fotografija
Muškarac probao da se ubije u Lazarevcu

- Bio je džudista. Viđali smo ga ovde, išao je po teretanama. Taj dan kao da nije bio svestan da je pored škola. Prolupao je. Odmah su došli Hitna pomoć i policija i nagovarali ga da uđe u sanitet. Žurili su da ga sklone pre nego što počne odmor i deca izađu iz škole - priča jedan od očevidaca.

Kako se nezvanično saznaje, ovaj incident se dogodio 28. oktobra i reč je o N. V. (33) koji je tog dana pokušao da se ubije.

Revoltiran što nije uspeo, izašao je tako krvav i pojavio se kod škole. Policija je po prijavi ušla kod njega u stan i pronašla nož kojim je pokušao samoubistvo. Odveli su ga u Urgentni centar i sanirali povrede".

N.V. je policiji od ranije poznat po krađama i nasilničkom ponašanju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike