Otkrivamo potresne detalje tragedije kod Beške: Dejana (17) je poginula na licu mesta, Boris (18) se u bolnici borio za život

18.10.2022

20:03

1

Autor: S.Č.

Izvor blizak nastradalom momku kaže da je Boris bio divno dete, za primer i da je mnogo voleo motore

Otkrivamo potresne detalje tragedije kod Beške: Dejana (17) je poginula na licu mesta, Boris (18) se u bolnici borio za život
udes (4) - Copyright Instagram_192_rs

Stravičnu saobraćajnu nesreću koja se dogodila danas u Beškoj, navodno, izazvao je muškarac (83), a potom je uhapšen. U teškom udesu dvoje tinejdžera izgubilo je život - Boris (18) i Dejana (17).

Njih dvoje bili su na motoru, a nesreću je, navodno, izazvao vozač "mercedesa" S. B. (83) iz Krčedina koji nije ustupio prvenstvo prolaza vozaču motocikla.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un post condiviso da 192.RS (@192_rs)

Kako izvor blizak nastradalom Borisu, navodi za 24sedam, on nije poginuo na licu mesta. 

- Dejana je izgubila život na mestu nesreće, mi kada smo čuli za tragediju rečeno nam  je da se Borisu bore za život. Međutim, nije dobio tu bitku - potreseno za 24sedam kaže izvor blizak momku koji je izgubio život.

On dodaje da je Boris bio divno dete, za primer i svaku pohvalu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un post condiviso da 192.RS (@192_rs)

- Niko ne bi mogao za njega jednu ružnu reč da kaže. Dejanu nisam poznavao lično, ali sve nas je ovo ostavilo u šoku. Boris je mnogo voleo motore - dodaje izvor za 24sedam. 

Da podsetimo, njih dvoje su stradali u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na putu Maradik-Beška. Prema nezvaničnim saznanjima, vozaču koji je izazvao nesreću vozačka dozvola je istekla pre osam godina.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike