"Zelenaši hteli da mu uzmu kuću, otkupila je njegova sestra": Komšije Dušana koji se razneo bombom u Vršcu tvrde da je bio dužan celom selu!

18.10.2022

18:10

0

Za Dušana Stefanovića u njegovom Velikom Središtu nemaju nijednu lepu reč

"Zelenaši hteli da mu uzmu kuću, otkupila je njegova sestra": Komšije Dušana koji se razneo bombom u Vršcu tvrde da je bio dužan celom selu!
Vršac Dušan S. - Copyright Printscreen/Facebook/D.S. 24sedam/M.S.

Za Dušana Stefanovića (47), koji se juče rano ujutru razneo ručnom bombom u kući svoje devojke Gordane P. (48) u Vršcu, nakon što je kablom za struju prebio i nju i njenu majku Dragicu P. (74), meštani njegovog rodnog sela Veliko Središte nemaju ni jednu lepu reč da kažu.

Ozlojeđeno ističu da je još od malena bio probisvet i kavgadžija, kao i da je gotovo celom selu dugovao novac.

- Znamo da je bio u kriminalnom miljeu. Stalno je nešto muvao i petljao. Kažu da je u poslednje vreme prodavao i drogu, ali da se on lično nije drogirao. Mnogima je u selu dugovao novac. Ne znam kako su mu ti ljudi uopšte i pozajmljivali pare, kad svi znamo kakav je. A što se toliko zaduživao, bog će ga znati – kaže jedan Središtanac.

24sedam/M.S.
 

Meštani kalkulišu da su njegovi dugovi narasli na više od 10.000 evra. Pre više godina je pokušao da opljačka jednu menjačnicu u Vršcu, kako bi taj novac vratio, ali u tome nije uspeo.

- Robijao je zbog toga pet-šest godina i nije se opametio. Zelenaši, kojima je takođe dugovao pare, hteli su čak da mu uzmu porodičnu kuću u selu, pa je njegova rođena sestra otkupila, kako se više ne bi vodila na Dušanovo ime. Tako je uspela da sačuva imanje i sećanje na pokojne roditelje. Tuga – objašnjava nam komšinica iz Velikog Središta.

Poslednjih godinu dana Dušan je živeo u Vršcu sa Gordanom i njenom majkom Dragicom, u njihovoj kući u Ulici Vase Pelagića. U Veliko Središte je dolazio tek ponekad, kada bi trebalo da sredi neki auto, jer je, kažu, bio dobar auto-limar i auto-lakirer.

Policija je juče, nakon što se Dušan razneo bombom, pretresla i kuću u Velikom Središtu. Nije poznato da li su u njoj pronašli još neko oružje ili eksplozivno sredstvo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike