Nastavlja se istraga ubistva porodice Đokić: Džonić i dalje tvrdi da je nevin!

26.07.2022

13:24

0

Autor: Maja Kostić

Saslušavaju se policajci koji su pretresali Džonićevu imovinu

Nastavlja se istraga ubistva porodice Đokić: Džonić i dalje tvrdi da je nevin!
Goran Džonić - Copyright Foto: Printskrin facebook/Goran Džonić

U Nišu je danas nastavljena istraga vezana za ubistvo tročlane porodice Đokić iz Moravca. Saslušano je 9 svedoka, mahom policajaca i svedoka koji su prisustvovali pretresu objekata glavnoosumnjičenog Gorana Džonića, a budući da on tvrdi das u mu svi dokazi podmetnuti ted a je nevin.

Advokat oštećene porodice Đokić advokat Miroslav Ristić kazao je nakon saslušanja  da je Više javno tužilaštvo nastavilo dopun istrage kako se ona ne bi vodila na glavnom pretresu što je često slučaj, već da se sve nedoumice otklone.

24sedam/M.K.
Miroslav Ristić

-  Više javno tužilaštvo u Nišu je uradlo dopunu istrage za slučaj koji je poznat vezan za ubistvo u Moravcu. Kao punomoćnik oštećene porodice Đokić mogu da kažem da u ovom trenutku je u toku saslušanje svedoka, uglavnom radnika policijske uprave koji su prisustvovali pretresu kuća i objekata koji su bili u opservaciji predmet rada tužilaštva i policije i sasaslušanja svedoka pretresa. Praktično tužilaštvo radi svoj posao, na korektan način. Ne očekujemo da će se desiti ništa značajno i bitno, niti će ti dokazi koji danas eventualno budu prikupljeni, doneti neko drugačije svetlo – rekao je on.

Dodao je da ništa nije novo izrečeno.

- Najpre je saslušan jedan radnik policije, zapisničar. Ona je objašnjavala na koji je način to radila. Ništa bitno niti nešto posebno interesantno što može dovesti do nekog obrta – objasnio je Ristić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike