"Zbog para me zavi u crno" Godinu dana od jezivog ubistva porodice Đokić: Najmiliji se okupili oko njihovog groba (FOTO/VIDEO)

24.09.2022

10:26

0

Autor: M. K.

Samo najbliži na groblju, ubica iza rešetaka

"Zbog para me zavi u crno" Godinu dana od jezivog ubistva porodice Đokić: Najmiliji se okupili oko njihovog groba (FOTO/VIDEO)
viber_image_2022-09-24_12-12-37-652 - Copyright Foto: 24sedam/ M.K.

Tročlana porodica Đokić iz Aleksinca svirepo je oteta pa likvidirana pre godinu dana. Ubijen je Goran Đokić, njegova supruga Gordana i ćerka Lidija.

Na groblju u selu Žitkovac okupili su se njihovi najbliži i još jednom se u suzama oprostili od njih.

Rodbina, komšije, poznanici, svi imaju samo reči hvale za Gorana, Gordanu i Lidiju i niko ne može da veruje da ih više nema.

Na pomenu su bile i Lidijine drugarice, a suze i jecaji bake Stojanke su odzvanjali.

- Zbog para me zavi u crno, srce ti se poparilo - naricala je ona.

Pomenu su prisustvovali i Gordanina braća Aritonović koji su grlili i smirivali Stojanku.

Podsetimo, nestanak porodice Đokić, a zatim i višednevna potraga za njima, digla je celu srpsku javnost na noge, a kad su pronađena njihova spaljena tela u automobilu, na jednoj deponiji u blizini sela Moravac, gde im se kobnog 26. septembra i izgubio trag, krenulo se u potragu za monstrumom koji je ovaj zločin izveo.

Šok je usledio samo nekoliko dana nakon što su sahranjeni, kada je policija u istoimenom selu zakucala na vrata Gorana Džonića, bliskog rođaka i saradnika porodice Đokić.

Kao glavni motiv ubistva porodice pominje se novac koji je ubica uzeo od Đokića i zakopao na imanju svog sina Stefana Džonića, koji se sa ocem nalazi u pritvoru jer se sumnjiči da je znao za zločin i da je pomogao Goranu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike