Zašto se osumnjičeni za brutalno ubistvo iz Zemuna vratio na mesto zločina: Stanodavac ga slagao da mu se žena probudila!

19.09.2022

13:14

0

Autor: M. Brkić

Seljamet D. uhapšen je sinoć zbog sumnje da je suprugu Sebihanu na smrt pretukao drvenom palicom

Zašto se osumnjičeni za brutalno ubistvo iz Zemuna vratio na mesto zločina: Stanodavac ga slagao da mu se žena probudila!
ubistvo zemun (5) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Seljamet D. (33), nakon što je sinoć, kako se sumnja, na smrt pretukao svoju suprugu, pobegao je sa mesta zločina na koje se, međutim, vratio nakon telefonskog poziva njegovog stanodavca. Aden Kadrijević ga je pozvao i rekao mu da mu se žena probudila!

Seljamet D. uhapšen je sinoć zbog sumnje da je suprugu Sebihanu, nakon svađe, drvenom palicom pretukao, a koja je od zadobijenih povreda preminula.

Kako smo već pisali, ubistvo se dogodilo u  u kući u Ulici Živka Petrovića u Zemunu. Kako je ispričao prvi komšija i stanodavac osumnjičenog i žrtve Aden Kudrijević, Seljamet D. rekao je njegovom sinu da mu je "žena pala u nesvest", da bi potom otišao iz kuće sa decom.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Kako je ispričao za naš portal, on je ušao u kuću gde je zatekao ženu kako leži na podu.

- Zatekli smo je i pokušali da je probudimo, ali nije imala reakcije. Ležala je na podu u sobi. Da bih vratio njenog muža, slagao sam ga da se žena probudila. Nisam video tragove nasilja, to se dogodilo dva sata pre nego što smo došli. Policiji sam rekao da nisam čuo da je bilo nasilja među njima, ali da je možda bio ljubomoran. Pitali smo i decu šta se dogodilo, a oni su rekli da im je majka bolesna - rekao je Kadrijević.

 

Seljameta je potom uhapsila policija, a deca su, kako su nam rekle komšije, odvedene u dom.

Pojedine komšije navode da misle da je Sebihana trpela nasilje od supruga i da misle da je ispod naočara, s kojima su je viđali, imala masnice. Međutim, ima i komšija koje kažu da nikada ne bi pomislili da bi Seljamet D. mogao da uradi ovako nešto.

Seljamet će sutra biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Bonus video

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti