Policija potvrdila zločin u Zemunu: Suprugu tukao, vezao joj ruke i noge i stavio krpu u usta? (FOTO/VIDEO)

19.09.2022

09:01

0

Komšije kažu da su bili mirni i fini ljudi i ne mogu da veruju da se dogodio zločin

Policija potvrdila zločin u Zemunu: Suprugu tukao, vezao joj ruke i noge i stavio krpu u usta? (FOTO/VIDEO)
ubistvo zemun (3) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

U Zemunu je pronađeno telo Sebihane D. (27) u jednom stanu u ulici Živka Petrovića. Nju je policija zatekla mrtvu sa teškim povredama glave i povezima preko usta. Reč je o slučaju porodičnog nasilja koji je okončan ubistvom i hapšenjem osumnjičenog - muža Seljameta D. (33).

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, sumnja se da je S. D. sinoć u kući u Ulici Živka Petrovića u Zemunu, nakon verbalne rasprave, drvenom palicom pretukao svoju dvadesetsedmogodišnju suprugu koja je od zadobijenih povreda preminula.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu,
biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Kako saznajemo, njegovo saslušanje očekuje se sutra.

Supružnici su živeli u iznajmljenom stanu.

 

 

- Bila je juče policija. Užasno, šta da vam kažem. Bili su dobri ljudi. Znam ga kao mirnog čoveka - kaže za 24sedam jedna od komšinica.

Jedan komšija povez preko usta mlade žene objašnjava time da je u kući muslimana uobičajeno da kad neko umre da se stavi povez. Pojedine komšije su ubeđene da je žena preminula, a ne da je ubijena.

Žena koja je nađena mrtva i njen suprug imaju troje dece od kojih su dvojica sinovi. Deca su sinoć, kako kažu komšije, odvedena u dom.

-  Bilo je dvoje, troje kola policije. Probudili smo se oko 1.30 sati i nismo spavali celu noć. Komšija mi je rekao da ju je tukao, vezao ruke i noge i stavio joj krpu i da je policija to zatekla. Čuo sam da je drvetom udarao u glavu. Mi ništa nismo čuli - kaže jedan od komšija.

Za supruga žene koja je nađena mrtva komšija kaže da nikad ne bi pomislio tako nešto, da on ni mrava ne bi zgazio.

- Razmišljali smo da su se tek doselili, pa da su zato povučeni. Doselili su se pre gotovo pola godine iz Bujanovca. Dečaci imaju 6 i 7 godina. Njen muž obično izađe, prošeta decu, bude sa muškarcima ispred, radi povremene poslove. Bili su u teškoj finansijskoj situaciji. Nudila sam joj pomoć, ali nije davala nikakav znak da joj je pomoć potrebna. Ona nije radila. Svuda gde god su išli, išli su zajedno. Jako mi je žao, žao mi je dece i nje - priča komšinica sa tugom u glasu.

Prvi komšija Aden Kadrijević kaže da se sve dogodilo u njegovoj kući, koju im on izdaje od novembra prošle godine.

24sedam/Katarina Mihajlović
Komšija Aden Kadrijević

-  Siromašni su, došli su iz Bujanovca, živeli su pod najlonom. Bilo mi ga je žao, pa sam ih primio. Desilo se to negde oko 21.30 sati. Zvao je mog sina i rekao da mu je žena izgubila svest, a on je nastavio negde da ide sa decom. Zatekli smo je kako leži na podu u sobi i pokušali da je probudimo, ali nije imala reakcije. Zvali smo Hitnu pomoć i policiju. Da bih vratio njenog muža, slagao sam ga da se žena probudila. Nisam video tragove nasilja, to se dogodilo dva sata pre nego što smo došli. Policiji sam rekao da nisam čuo da je bilo nasilja među njima, ali da je možda bio ljubomoran. Pitali smo i decu šta se dogodilo, a oni su rekli da im je majka bolesna - priča Kadrijević.

 

 

Prema kazivanju komšija, žena je takođe radila u fabrici satova, ali samo 15 dana.

- On je naterao da prestane da radi od ljubomore. Viđali smo je sa naočarima za sunce na očima, jer je tukao - priča jedna od komšinica.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike