"Tu noć nikad neću zaboraviti": Oglasila se majka još jedne žrtve trenera jahanja

14.09.2022

09:45

0

"Sad sam se sledila, jer nakon toliko godina opet proživljavamo pakao", kaže majka navodne žrtve iz konjičke škole

"Tu noć nikad neću zaboraviti": Oglasila se majka još jedne žrtve trenera jahanja
lipovica trener pedofil 1309 2022 (7) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Nakon što je odjeknula vest da je seksualni predator iza rešetaka, oglasila se i majka jedne od njegovih žrtava. Žena je ispričala kroz kakvu strahotu je navodno prošla njena maloletna ćerka pre desetak godina.

- Sad sam se sledila, jer nakon toliko godina opet proživljavamo pakao, nakon saznanja da je trener jahanja M. Ð. silovao i zlostavljao još devojčica. Moja ćerka je od svoje 14. godine doživela pipkanje i hvatanje tog idiota - rekla je žena u suzama za Kurir.

Ona kaže da je ćerka obožavala jahanje i da su je upisali u školu kod dotičnog M. Ð, koji im je uništio život. Bila je uspešna i mi smo je podržavali, a njen otac je često boravio u tom konjičkom klubu, sedeo, jeo i pio s tim istim čovekom i nismo nikad ni pomislili da nešto loše može da se dogodi.

Majka žrtve je objasnila i kako je saznala za grozotu u konjičkom klubu.

- Tu noć nikad neću zaboraviti! Saznala sam da je učitelj dodirivao moje dete i koje gadosti joj je govorio i kako ju je mamio. Dodirivao ju je između nogu, hvatao za zadnjicu i grudi. Vodio je i u krevet koji se nalazi u prostoriji blizu štale - kaže ona i dodaje da je drugarica nagovorila njenu ćerku da joj sve ispriča.

Printscreen/Instagram/m.đ.
 

Ona objašnjava da je verovala svom detetu i krenula u borbu za pravdu.

 - Rekli smo to njenom ocu, on je prijavio policiji i M. Ð. je tada zbog nedozvoljenih polnih radnji završio u pritvoru, gde je bio mesec dana - kaže ona.

Suđenje je, kako kazuje, trajalo tri godine u Mladenovcu i on je konstantno izmišljao razloge da se ne pojavi.

- Izmišljao je da mu je visok šećer, pa da mu je ispala vilica. Tada kada je njegov advokat izjavio da mu je "ispala vilica“, otišla sam u Lipovačku šumu, a on spava, nije mu ništa - tvrdi majka.

Ona je dodala i da je porodica M. Ð. na suđenju bila uz njega i da su lagali.

 - Žena i ćerka su mu dale lažnu izjavu kad su bile na sudu, a on se mojoj ćerki tada obratio rečima: "Ajde, nemoj da izmišljaš“. Mom detetu niko nije verovao, a idiot je oslobođen, a i da je osuđen, dobio bi samo 16 meseci zatvora. Dete mi je uništeno od tada, posećuje psihijatra - završava ispovest ova žena.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike