Vođe "škaljaraca" ubijaju pred ženama i decom: Vukotić likvidiran u Turskoj, a surova egzekucija u Grčkoj se još pamti!

09.09.2022

13:25

0

Gotovo istu sudbinu imao je i njegov kum Igor Dedović

Vođe "škaljaraca" ubijaju pred ženama i decom: Vukotić likvidiran u Turskoj, a surova egzekucija u Grčkoj se još pamti!
Copyright Dedović i Stamatović izrešetani u Atini Printscreen

Jovan Jovica Vukotić, navodni vođa "škaljarskog klana", ubijen je juče u Turskoj. Prema prvim informacijama, Vukotić je likvidiran naočigled nevenčane supruge i maloletnog deteta.

Kako se nezvanično saznaje, vođa "škaljaraca" je i lociran upravo preko nevenčane supruge, odnosno nakon susreta sa njom i ćerkom.

Gotovo istu sudbinu imao je i njegov kum Igor Dedović, koji je pre dve godine likvidiran u prisustvu žene i dece.

Da podsetimo, na Igora Dedovića koji je prema podacima bezbednosnih službi regiona slovio za vođu "škaljaraca", i Stevana Stamatovića, njegove desne ruke, pucala su iz automatskog oružja čak četvorica muškaraca. 

Prema rečima grčkih istražitelja, u restoran su ušetala četiri muškarca, prišli su stolu, rasporedili se oko njega, izgovorili nekoliko reči na srpskom jeziku, a potom otvorili vatru. Dedović i Stamatović su bili na mestu mrtvi. 

- Dvostruko ubistvo dogodilo se naočigled brojnih očevidaca, a izvršioce su snimile kamere - preneli su tada grčki mediji.

24sedam/Ljiljana Keković
 

Na snimcima nekoliko kamera na objektima u okolini restorana zabeležen je trenutak bekstva počinilaca stravičnog masakra.

Prema rečima očevidaca, ubice su izgledale kao vojnici. U lokal su ušetali u crnim pantalonama, sa šalovima preko lica i okružili sto. Bili su precizni. Čim su završili s pucnjavom, okrenuli su se i izašli.

Tokom pucnjave niko osim Dedovića i Stamatovića nije pogođen, a njihove supruge i deca su se sakrili ispod stola

. Tokom saslušanja, supruge su navele da ne znaju ko je i iz kog razloga ubio njihove muževe.

Nakon velikog hapšenja, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je "da je klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića odgovoran za četri ubistva u Grčkoj" misleći na ubistvo Dedovića i Stamatovića u Atini, kao i na likvidaciju Alana Kožara i Damira Hadžića na Krfu.

Prema prvim informacije koje su se provlačile po javnosti, kavački klan je na čelu sa Radojem Zvicerom navodno naredio ubistvo, a grupa Belivuka i Miljkovića je bila angažovana da izvrši zločin.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike