Vukotić ubijen pred ćerkom i trudnom ženom? Najnoviji detalji likvidacije u Istanbulu!

08.09.2022

20:19

0

Devojka koja je bila sa Vukotićem je M. M, njegova nevenčana supruga

Vukotić ubijen pred ćerkom i trudnom ženom? Najnoviji detalji likvidacije u Istanbulu!
Jovica Vukotić - Copyright MUP

Vođa "škaljarskog klana" Jovan Jovica Vukotić ubijen je večeras u Istanbulu. Kako se saznaje, Jovica Vukotić ubijen je naočigled supruge M. M. i njihove maloletne ćerkice u Istanbulu..

- Napadač je naišao na motoru i ispalio hice u automobil u kom su bili Vukotić, njegova supruga i ćerkica - prenosi Kurir.

Lekari su pokušali da mu ukažu pomoć ali mu nije bilo spasa.

Kako prenose mediji, supruga i ćerka vođe škaljaraca prošle su bez povreda, a navodno je njegova supruga u drugom stanju.

Da podsetimo, Jovica Vukotić je bio u bekstvu, a crnogorski pravosudni organi za njim su pre godinu raspisali poternicu.

Vukotić je u Turskoj hapšen i u septembru 2018. godine kada je isporučen Srbiji. NJega je Viši sud u Beogradu bio pravosnažno osudio na 15 meseci zatvora zbog korišćenja falsifikovanog makedonskog pasoša sa njegovom slikom.

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) optuživalo ga je da je u novembru i decembru 2020. godine formirao kriminalnu organizaciju radi likvidacije vođa kavačkog klana Slobodana Kašćelana i Radoja Zvicera. Navodno, te likvidacije “naručio” je preko kriptovane Sky ECC aplikacije.

Rat škaljaraca i kavačana počeo je krajem 2014. godine kada je u španskoj luci Valensija nestalo 300 kilograma kokaina. Prva žrtva u ratu bio je Goran Radoman, blizak škaljarcima, nakon čije smrti su se nizala ubistva na obe strane.

U sukobu klanova ubijene su i najmanje četiri slučajne žrtve.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike