Lovac na glave "škaljaraca": Plaćeni ubica iz Kragujevca seje smrt po Mediteranu! Šaković "overen" u Budvi, Vlaović na Pagu (VIDEO)

26.08.2022

06:45

0

Duško Tanasković (28) iz Kragujevca pobegao u Hrvatsku posle ubistva u Budvi

Lovac na glave "škaljaraca": Plaćeni ubica iz Kragujevca seje smrt po Mediteranu! Šaković "overen" u Budvi, Vlaović na Pagu (VIDEO)
Tan2022-8-25_13431321_5 (1) - Copyright Foto: TANJUG/ FOTO HINA/ ZVONKO KUCELIN

Kragujevčanin Duško Tanasković (28), koji je uhapšen juče, samo deset minuta nakon što je, kako se sumnja, na hrvatskom ostrvu Pag likvidirao “škaljarca” Gorana Vlaovića, dovodi se u vezu sa još jednim nedavnim ubistvom, izvršenim na gotovo identičan način.

Za njim od juna traga crnogorska policija, i to zbog ubistva Milića Minje Šakovića, koji je likvidiran 17. juna ispred zidina starog grada u Budvi.

Tanasković je juče rano ujutro sačekao da Vlaović, koji je bio sa manekenkom Draganom Banić,  izađe iz noćnog kluba, a potom mu je prišao s leđa i pucao u vrat. Žrtva se srušila, a ubica se dao u beg, međutim, napravio je kobnu grešku jer se nakratko vratio da vidi da li treba Vlaovića da "overi", a zatim je, bežeći, bacio pištolj.

U roku od deset minuta pao je u ruke interventne policije, u kojoj se, na saslušanju, branio ćutanjem. Trenutak egzekucije, kao i povratak na mesto zločina, snimile su bezbednosne kamere.

Ubijeni Vlaović, rodom iz Herceg Novog, bio je nekada blizak sa braćom Roganović, koja su se teretila za ubistvo vođe navijača Crvene zvezde Marka Vesnića Buce 2009. godine, a teretio se da je ubicama pomogao nakon zločina. Međutim, nakon raskola "kotorskog klana", otišli su na suprotne strane, pa su se Roganovići, od koji su dvojica u međuvremenu ubijena, priklonili “kavčanima”, a Vlaović “škaljarcima”.

 

Printscreen/umrli.me
 

Milić Minja Šaković likvidiran je na gotovo identičan način, dok je u Budvi sa prijateljima večerao u restoranu "Korkovado". Bili su u prvom redu do trga, a Šaković je bio leđima okrenut ubici koji mu je prvo ispalio tri hica u glavu, a kad se srušio na pločnik, napadač je u Podgoričanina ispalio još dva metka.

Milić Minja je 2017. godine preživeo jedan napad, kada ga je brat spasao, bacivši se na njega. Prošle godine je uhapšena kriminalna grupa koja je takođe planirala njegovu likvidaciju.

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike