UZNEMIRUJUĆE Osvanuo snimak nakon ubistva Crnogorca na Pagu: Jedan mladić ga reanimira, drugi zaustavlja krvarenje...(VIDEO)

25.08.2022

11:12

0

Autor: J. S. J.

Motiv sukoba je nejasan, ali očevici kažu da je bilo vrlo dramatično

UZNEMIRUJUĆE Osvanuo snimak nakon ubistva Crnogorca na Pagu: Jedan mladić ga reanimira, drugi zaustavlja krvarenje...(VIDEO)
tuča (1) - Copyright 24sedam

Vest dana u Hrvatskoj, ali i čitavom regionu je da je državljanin Srbije ubio na plaži ispred kluba državljanina Crne Gore.

"Jedna osoba ubijena je u vatrenom obračunu koji se jutros dogodio na Pagu, kod popularne plaže Zrće."Ovako je glasila je prvobitna vest u svim medijima, a kasnije se pojavila informacija da je državljanin Srbije pucao u glavu državljninu Crne Gore. 

Motiv sukoba je nejasan, ali očevici kažu da je bilo vrlo dramatično. 

 Načelnik Policijske stanice Pag Željko Blaić potvrdio je da je na plaži Katarelac jutros ubijen muškarac iz Crne Gore, a osumnjičeni je državljanin Srbije.


-Zahvaljujući brzoj reakciji policije osumnjičena osoba je uhapšena". U toku je uviđaj i krim istraživanje nakon kojeg će biti više informacija - rekao je Blajić u izjavi novinarima.

Istakao je da je istraga ovog ubistva tajna i da ne može da komentariše spekulacije da je reč o naručenom ubistvu kao ni činjenicu da je strani državljanin bio naoružan u klubu.

-Mogu potvrditi da je osumnjičena osoba državljanin Srbije. Saradnja s kolegama iz Srbije i Crne Gore odvijala se u realnom vremenu - rekao je Blajić.

Ubistvo se dogodilo u šest jutros ispred kluba, a posetioci i zaposleni su odmah pojurili su da pomognu ranjenom mladiću.

Mediji su objavili i snimak ovog obračuna. Na njemu se vidi kako mladiću bez svesti leži na pločniku, a dvojica muškaraca pokušavaju da mu pomognu - jedan je pokušao da ga reanimira, dok mu je drugi rukama držao ranu kako bi pokušao da zaustavi krvarenje.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike