Večere sa ukusom krvi: Ženi naručio hranu pa je ubio, druga dobila batine zbog loše spremljenog jela, "škaljarci" likvidirani posle dezerta!

06.08.2022

06:00

0

Čedomir Jovanić ubio Blaženku posle večere, Goran P. pretukao S. P, jer mu je spremila ono što ne voli

Večere sa ukusom krvi: Ženi naručio hranu pa je ubio, druga dobila batine zbog loše spremljenog jela, "škaljarci" likvidirani posle dezerta!
večera profimedia-0245186917 copy - Copyright 24sedam/Profimedia

Večera je, sudeći prema zločinima, veoma važan obrok. Jedna žena posle nje je ubijena, druga je napadnuta, jer je loše spremila hranu, a dvojica vođa "škaljarskog klana" likvidirana su upravo dok su jela na kraju dana u restoranu u Atini.

Čedomir Jovanić (43), koji je ubio suprugu Blaženku Grbić Jovanić (39) sekirom u spavaćoj sobi, a potom presudio sebi, uoči krvavog pira, naručio je večeru.

On je, prema navodima komšija, pokosio travu u dvorištu, pozvao dostavu hrane za sebe i suprugu, pa posle večere brutalno ubio ženu, pa počinio samoubistvo.

Facebook_blazenkagrbicjovanic
 

Sumnja se da je Čedomir u petak uveče sekirom u krevetu u spavaćoj sobi iskasapio suprugu Blaženku, inače babicu u bolnici Narodni front, a potom se obesio o gredu. U tom trenutku bili su sami kod kuće, jer su im deca bila na putovanju.

Tela su pronađena u subotu u večernjim satima, pošto se Čedomir i Blaženka nisu javljali kumovima, sa kojima su navodno imali dogovor da se vide i čuju.

Razvod kao motiv?

Šta je motiv krvavog pira, za sada, niko sa sigurnošću ne zna. Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, Blaženka je Čedomiru, koji je radio u Nemačkoj i koji je u Srbiju došao pre petnaestak dana, rekla da želi da se razvede.

Pozvao je na večeru, pa ubijen

Pevačica Katarina Kaja Ostojić svojevremeno je izjavila za medije da je Radmilo Mitrović, potpredsednik FK Rudar pozvao da večeraju zajedno, a onda je dobila informaciju da je ubijen.

- Izašla sam iz kuće u pidžami i papučama, i više nisam vraćala. Bila sam psihički potpuno u nekom rastrojstvu. Pozvao me je da večeramo zajedno, a onda sam dobila informaciju da je čovek ubijen – izjavila je Katarina Ostojić Kaja.

Policija u Mladenovcu uhapsila je juče Gorana P. (48), iz okolnog sela, zbog sumnje da je pretukao suprugu S. P. jer mu je spremila i postavila večeru koja se njemu nije dopala. Njemu je zbog nasilja u porodici određen pritvor do 48 sati posle čega će biti izveden pred tužioca.

Žena je pozvala policiju i prijavila da je muž fizički i psihički zlostavlja, da je davi i udara rukama i da se plaši da će je ubiti. Ona je priznala da ga je i sama udarila nekoliko puta, kako bi se odbranila.

Profimedia
 

Goran P. je do detalja policajcima u Mladenovcu ispričao šta se dogodilo nakon što je uveče došao u kuću. On je, navodno, priznao da je šamarao suprugu, jer je bio besan šta mu je spremila za večeru, ali je rekao da nije imao nameru da je ubije.

On je posle privođenja tražio lekarsku pomoć, jer je i sam dobio batine od S. P.  Pregledan je kod lekara, ali nije bilo potrebe za ukazivanjem pomoći, pa je prebačen u pritvor. S. P. je policiji rekla da već godinama ima narušene porodične odnose sa suprugom i da ga je već prijavljivala policiji zbog nasilja u porodici.

Likvidirani pred ženama i decom

Nadajući se da su, makar privremeno, korak ispred smrtonosne mašinerije suparničkog "kavačkog klana", dvojica Kotorana, visokopozioniranih "škaljaraca", odlučila su 19. januara 2020. godine da na jedan od najvećih hrišćanskih praznika, kada se prema verovanju sam Bog ukazuje, napuste svoju luksuznu jazbinu u grčkoj prestonici i sa tek pristiglim suprugama i decom, željni porodičnog ambijenta, večeraju u obližnjem restoranu.

Dedović i Stamatović izrešetani u Atini Printscreen
 

Te večeri, međutim, u atinskom predgrađu Vari, u restoranu mediteranske hrane "Voskopula”, Igoru Dedoviću i Stevanu Stamatoviću ukazao se sam đavo.

Izrešetani su za stolom, naočigled supruga i dece, sa 22 metka. Četvorica maskiranih muškaraca izvela su spekatkularnu likvidaciju i udaljila se s mesta zločina. Ministar Aleksandar Vulin izjavio je da su za dvostruko ubistvo u atinskom predgrađu odgovorni pripadnici klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Vlasnik restorana rekao je da su Dedović i Stamatović u proteklih godinu dana često dolazili u njegov restoran i trošili velike sume novca, a utvrđeno je da su porodice ubijenih u Grčku stigle krajem decembra 2019. godine, verovatno da bi zajedno proslavili praznike. Ubice su, kako se sumnjalo, Dedovića i Stamatovića pronašle upravo prateći njihove supruge.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike