Krvava večera: Naručio hranu, pa počinio stravičan zločin! Suprugu usmrtio sekirom, pa se obesio jer je htela da se razvede!

02.08.2022

11:57

0

Autor: 24sedam

Kobnog dana Jovanići su bili sami kod kuće, jer su im deca bila na putovanjau

Krvava večera: Naručio hranu, pa počinio stravičan zločin! Suprugu usmrtio sekirom, pa se obesio jer je htela da se razvede!
blaženka grbić jovanić - Copyright Facebook_blazenkagrbicjovanic

Čedomir Jovanić (43), koji je ubio suprugu Blaženku (39) sekirom u spavaćoj sobi, a potom presudio sebi, uoči krvavog pira, naručio je večeru.

On je, prema navodima komšija, pokosio travu u dvorištu, pozvao dostavu hrane za sebe i suprugu, pa posle večere brutalno ubio nesrećnu ženu, pa presudio sebi.

Sumnja se da je Čedomir u petak uveče sekirom u krevetu u spavaćoj sobi iskasapio suprugu Blaženku, inače babicu u bolnici Narodni front, a potom se obesio o gredu. U tom trenutku bili su sami kod kuće, jer su im deca bila na putovanjau.

Tela su pronađena u subotu u večernjim satima, pošto se Čedomir i Blaženka nisu javljali kumovima, sa kojima su navodno imali dogovor.

Šta je motiv krvavog pira, za sada, niko sa sigurnošću ne zna. Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, Blaženka je Čedomiru, koji je radio u Nemačkoj i koji je u Srbiju došao pre petnaestak dana, rekla da želi da se razvede.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike