Belivuk ga oteo, Miljković mu sekirom odsekao glavu: Dve godine od surove likvidacije jednog od vođa navijača Partizana

03.08.2022

08:37

0

Autor: 24sedam

Svedok saradnik Bojan Hrvatin ispričao je kako je ubijen vođa jedne frakcije Partizana

Belivuk ga oteo, Miljković mu sekirom odsekao glavu: Dve godine od surove likvidacije jednog od vođa navijača Partizana
Copyright Printscreen/Youtube/Facebook

Na današnji dan, pre dve godine, monstruozni klan Veljka Belivuka oteo je jednog od vođa navijača Partizana Gorana Veličkovića Goksija, a potom ga surovo likvidirao. Veličković je otet kad je otišao da se nađe sa drugom, a dva dana kasnije, 5. avgusta njegova supruga priajvila je da je Goran nestao.

Svedok saradnik Bojan Hrvatin ispričao je kako je ubijen vođa jedne frakcije Partizana. Hrvatin je posle hapšenja Tužilaštvu priznao da je učesstvovao i u ubistvu Zorana Radojevića, Lazara Vukićevića i iMilana Ljepoje.

Velja Nevolja iMarko Miljković, kako je objasnio, bili su naizgled dobri sa Goksijem, a zapravo su hteli da ga se "reše" jer su mislili da im on radi iza leđa.

Svedok je ispričao da se sa Veličkovićem kobnog dana našao u Višegradskoj i da ga je odvezao u Vrčin, na plac Belivuka, gde je navodno trebalo da se nađu sa čovekom za pištolj. Tada su, kako je rekao, iz kukuruza iskočili Belivuk, Dejan Tešić i Srđan Lalić i sa fantomkama povikali: "Policija!“, zatim su stavili Goksiju lisice na ruke i ugurali ga u kedija.

- Marko mi je rekao da ga je ubio jednim udarcem sekire, da je dobro naciljao, kao i da je Goksi bio najhrabriji od svih - ispričao je svedok saradnik.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike