Goksijeva udovica oči u oči sa ubicama svoga supruga: "Nisam ni slutila da će završiti u nekoj klanici"

06.07.2022

13:28

0

Goran Veličković je nestao 3. avgusta 2020, a zamerio se Belivuku zbog "puča" navijača

Goksijeva udovica oči u oči sa ubicama svoga supruga: "Nisam ni slutila da će završiti u nekoj klanici"
Jelena Veličković - Copyright 24sedam/D. A.

Današnjem pripremnom ročištu klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića prisustvuje i Jelena Veličković (34), supruga ubijenog navijača Partizana Gorana Veličkovića Goksija.

Sa slobode su u pratnji advokata došli Slađana Sekulić, jedina žena u klanu, Vladimir Dimitrijević i nekadašnji golman Rukometnog kluba Partizan Vladislav Đorđević.

Printscreen/Facebook
Ubijeni Goran Veličković Goksi

Goksijeva udovica je u potresnoj ispovesti ispričala je kako se osećala kada je videla svog mrtvog muža, kao i kada su počeli problemi s Belivukom.

- Voleli smo se 17 godina, nisam ni slutila da će završiti u nekoj "klanici" u Ritopeku.

Goran Veličković je nestao 3. avgusta 2020, a kako je utvrđeno istragom, Belivukov "vojnik" Bojan Hrvatin namamio ga je u Ritopek, gde su ga čekali Velja Nevolja, Miljković i ostali pripadnici bande. Zverski su ga mučili, a zatim ubili, iskasapili i samleli u mašini za mlevenje mesa.

Goksijeva supruga Jelena kaže da je njen muž poznavao Belivuka, ali isključivo sa tribina, i nikada nisu poslovno sarađivali.

- Goran je mnogo voleo Partizan. Godinama je išao na utakmice i vremenom upoznao mnogo ljudi na tribini. Tako je upoznao i Belivuka. Nikakav problem nisu imali sve do sredine decembra 2017, kada je grupa navijača silom pokušala da preotme južnu tribinu i da protera Belivuka i njegove "Janjičare" - priča Jelena.

Foto: 24sedam/Printskrin
Kuća strave u Ritopeku

Za taj navijački "puč", napominje Goksijeva žena, Belivuk je direktno optužio Miloša Radisavljevića Kimija, njenog muža i još neke viđenije navijače.

- Naravno da su Kimi, Goksi i ostali tada otišli sa južne tribine. Osnovali su novu frakciju navijača pod imenom "Partizanovci" i utakmice posmatrali sa istočne tribine. Tada je i Belivuk preimenovao naziv svoje grupe "Janjičari" u "Principi". Od tada kreće pakao za mog muža i našu porodicu - objasnila je ona.

Novi branioci Miljkovića i Belivuka Vlada Petrović i njegova supruga Gordana Božilović najavili su da će danas tražiti od suda da se izuzmu dokazi koji su pribavljeni protivzakonito u komunikaciju na kriptovanoj aplikaciji Skaj.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike