Ovako je Zoran Marjanović proveo noć u zatvoru!

23.07.2022

11:22

0

"Dobio je obrok i legao da spava"

Ovako je Zoran Marjanović proveo noć u zatvoru!
Zoran Marjanović hapšenje (18) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Zoran Marjanović koji je osuđen na 40 godina zatvora za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović juče je sproveden u pritvor u Okružni zatvor u Beogradu, a kako nezvanično saznajemo, njegova prva noć "iza rešetaka" protekla je normalno.

- Prilikom prijema utvrđen je prvo njegov identitet na osnovu rešenja o određivanju pritvora, naloga za prijem u odeljenje pritvora i ličnih isprava. Potom je obavljen lični pretres i pregled tela. Potom su pregledane njegove lične stvari i privremeno su mu oduzeti predmeti koje ne sme da ima kao što su novac, mobilni telefon... A stvari poput odeće, odnosno, ono što ne može da ugrozi njegovu ili bilo čiju bezbednost su dozvoljene da unese. Nakon toga, sproveden je u pritvor - rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Zoran kako se navodi nije imao nikakve prohteve, jeo je i legao da spava.

- Bio je miran. Ćutao je, obavio je sve procedure koje treba, potom je dobio obrok i legao je da spava - rečeno je za Telegraf.rs.

Kako se navodi on do ponedeljka neće moći da prima posete, a kada budu dozvoljene moći će da mu dođu najbliži članovi porodice i advokati.

Podsetimo,Zoran Marjanović uhapšen je juče u svojoj kući u Borči, u koji se vratio nakon izricanja presude i prvo je sproveden u pritvor, a potom će, kako se navodi najverovatnije biti "iza rešetaka" u Zabeli.

U kući je proveo nešto više od sat vremena, a potom je stigla policija koja ga je uhapsila.

Srbija je bila u šoku zbog činjenice da je neko, ko je optužen za ubistvo, nakon izricanja presude pušten. Kako je objasnio sagovornik Višeg suda, čekalo se da se Rešenje o određivanju pritvora pošalje policiji.

Čim je rešenje stiglo, policija je otišla u Borču i uhapsila Marjanovića i odvela u 29. Novembar.

U Centralni, odnosno, Okružni zatvor stigao je nešto posle 20 časova.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike