Monstruozno pobio čitavu porodicu u Leskovcu, pa poslao pismo iz zatvora! "Mnogo mi je žao što se ovo desilo, zato želim..." (FOTO/VIDEO)

10.07.2022

19:00

5

Pismo čuvaju sa porodičnim slikama

Monstruozno pobio čitavu porodicu u Leskovcu, pa poslao pismo iz zatvora! "Mnogo mi je žao što se ovo desilo, zato želim..." (FOTO/VIDEO)
Miloš Ilić Pismo - Copyright Foto: 24sedam/Lj.K. i D.A.

Miloš Ilić, mladić pomračenog uma, koji je u noći između 9. i 10. maja 2019. godine u oronuloj, iznajmljenoj kući u Leskovu, sekirom na spavanju, ubio oca Predraga, maćehu Danijelu, sestru Anu koja je bila u sedmom mesecu trudnoće i dvanaestogodišnju sestru Saru, uhapšen je gotovo odmah nakon stravičnog zločina, a isto tako ekspresno i osuđen na 20 godina zatvora. 

U niškom zatvoru je više od dve godine, a niko od preživelih članova porodice ga nikada nije ni posetio, a ni kontaktirao. 

Njegov stric koji živi u Beogradu ne želi da čuje za njega, brat Aleksandar koji je masakr preživeo jer je bio u domu ni ne zna da mu je porodica pobijena, a baka i deka nemaju kako da da mu se jave, a ni da ga posete.

Međutim, Miloš se iz KPZ Niš javio svojoj baki Milanki i deki Miši. Poslao im je pismo, a oni su ga, sa suzama u očima pokazali reporterima 24sedam.

- Da možemo da odemo da ga vidimo, mi bismo otišli. Samo niko neće da nas odvede, a mi sami odavde ne možemo. Ne znamo ni kako da mu odgovorimo - kažu za naš portal Miloševi baka i deka.

Oni su svesni jazivog zločina koji je Miloš počinio i nikako ga ne opravdavaju. Ipak, smatraju da je on tada mislio da svoju porodicu spasava muke i bede. To je baki i rekao.

- Rekao mi je da ih Danijela mnogo maltretira, da ih bije i da im ne da da žive normalno. Nije davala Peđi da svojoj deci daje novac da imaju - kaže baka, a meštani sela Granica u blizini Leskovca, gde je Miloš i rođen, kažu da je ubijenu Anu koja je bila trudna, Danijela i podvodila i da se zato nije ni znalo ko je otac deteta koje je nosila.

Miloš je u pismo baki i deki naveo da mu mnogo žao i ispričao kako provodi vreme u zatvoru. 

"Dedi Milošu i babi Milanki puno pozdrava i zdravlja, želi vam unuk Miloš iz KPZ Niš.
Deda ja sam dobro i nekako se uklapam u ovo društvo , sa zdravljem sam dobro, a mogu da se pohvalim da sam počeo da radim, na delu gde se motaju žice.
Deda, mnogo mi je žao što se ovo desilo, zato želim da ste mi vi živi i zdravi.
Deda da pozdraviš strica, strinu i sestre. Puno vas volim. 
Ilić Miloš 27.09.2021. KPZ Niš"

24sedam/D.A/LJ.K.
 

Baka i deka ovo pismo čuvaju sa svim porodičnim fotografijama i svaki dan žale što su im, prvo snaja Danijela, a onda unuk Miloš, oduzeli najmilije. 

Za deset godina Miloš će izaći na uslovnu slobodu, ali jezivi zločin koji je za sobom poslejao nikada neće moći da bude zaboravljen.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike