Čačak se oprostio od Ognjena i Nikole, na večni počinak ispratiće sutra Luku i Ivana

28.06.2022

13:00

0

Autor: 24sedam

Četvorica nerazdvojnih drugara od detinjstva poginuli su u nedelju ujutro u selu Jančići

Čačak se oprostio od Ognjena i Nikole, na večni počinak ispratiće sutra Luku i Ivana
BLUR cacak poginuli mladici nesreca 192 rs BLUR - Copyright Instagram/192,rs

Ognjen Vasiljević (19) i Nikola Zekavica (18) sahranjeni su danas na gradskom groblju u Čačku, dok će dvojica njihovih drugara Ivan Stančić (19) i Luka Mićović na večni počinak biti ispraćeni sutra.

Četvorica nerazdvojinih drugara od detinjstva poginuli su u nedelju ujutro, u selu Jančići kod Čačka, kada je, najverovatnije, Ognjen Vasiljević, koji je upravljao mini džipom, izgubio kontrolu nad vozilom na krivini, udario u drvo posle čega su sleteli u potok.

Oni su se te večeri odvezli iz grada do sela Jančić, na proslavu punoletvstva drugarici. Stradali su pred zoru a nađeni su pet sati kasnije.

Obdukcija je pokazala da te večeri nisu konzumirali ni kap alkohola.

- Ljudima je teško da poveruju da u ovom vremenu mladići ne piju, ne drogiraju se, ali takvi su bili baš ovi momci. Moj Luka je trebalo juče da položi poslednji ispit i da očisti godinu na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu. Planirao je da se prebaci za Beograd, gde mu studira i devojka, da žive zajedno - rekao stric stardalog Luke Mićovića.

Porodice i rodbinu pogodile su vesti da su bili pijani te večeri. Prema obdukciji, sva četvorica su poginula jer su im se polomili vratovi, a to je trenutna smrt. Po telu su imali samo nekoliko ogrebotina.

Svi koji su poznavali četvoricu mladića, za njih imaju samo reči hvale. Nikola je bio posebno dete, odličan đak čačanske Gimnazije, veoma nadaren za nauku. Nedavno je proslavio punoletstvo.  Njegov najbolji drug bio je Ognjen, maturant Gimnazije, ispred koga su bili planovi za dalje školovanje. Sin jedinac, omiljeni u društvu.

Čačani su se sinoć oprostili od četvorice stradalih mladića puštanjem belih balona na gradskom trgu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike