Jezivo! Obdukcija pokazala kako su stradala četvorica mladića: Nijedan od poginulih drugova iz Čačka nije imao ni kap alkohola u krvi!

27.06.2022

14:02

0

Obdukcioni nalaz je jutros stigao

Jezivo! Obdukcija pokazala kako su stradala četvorica mladića: Nijedan od poginulih drugova iz Čačka nije imao ni kap alkohola u krvi!
nesreca cacak poginuli - Copyright RINA/Instagram/192,rs

Obdukcija četvorice mladića koja su poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između subote i nedelje u selu Jančići kod Čačka, pokazala je da su svi preminuli usled preloma vrata, nezvanično se saznaje. Takođe, niko od mladića nije bio pod dejstvom alkohola niti psihoaktivnih supstanci.

Da podsetimo, Ognjen Vasiljević (19), Ivan Stančić (19), Nikola Zekavica (18) i Luka Mićović (20) nastradali kada se džip "suzuki vitara" u kom su bili zakucao u drvo, pa sleteo s mosta u ambis kraj reke Kamenice u selu Jančići kod Čačka. Nađeni su nakon sedam i po sati.

- Obdukcioni nalaz je jutros stigao i utvrđeno je navodno, da su mladići prilikom udarca polomili vratove. To je neka trenutna smrt i oni nisu imali neke vidljive povrede na sebi, možda samo nekoliko ogrebotina - kaže sagovornik i dodaje:

- Sva četvorica mladića nisu, navodno, imala u sebi ni kap alkohola, kao ni nedozvoljene psihoaktivne supstance.

Sagovornik kaže da je vozač "suzuki vitare" Ognjen Vasiljević imao regularnu dozvolu.

- Ognjen je ranije polagao vozački ispit, još dok je bio maloletan, tako da je u trenutku nesreće imao regularnu, pravu dozvolu - kaže on i dodaje da je možda nesreća mogla biti i sprečena da je auto u kom su bili imao vazdušne jastuke:

- Auto je stariji, ali niko ne može da se krivi, momci su bili divna bića, a istraga će pokazati šta im se desilo, pa su se njihovi životi nažalost ugasili.

Na mestu gde su juče ujutro, oko 9h, u selu Jančić kod Čačka pronađena tela četvorice mladića, ništa ne ukazuje na strašnu nesreću u kojoj su u trenu poginuli, osim sveća ostavljenih za pokoj njihovih duša.

Oni su poginuli vraćajući se sa proslave 18. rođendana prijateljici iz ovog sela, a sva četvorica, tek punoletni, su živeli u Čačku.

U Čačku je danas i sutra Dan žalosti.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike